Spring til indhold

Forslag til ny strategi for autocampere

Klima- og Teknikudvalget har nu godkendt at sende en ny strategi for autocampere i høring.

Hvert år får vi besøg af rigtige mange autocampister i Vordingborg kommune, særligt på vores havne. Tallene for autocampister har de seneste år været i stigende udvikling.

Tanken er, at vi med forslaget og det opdaterede administrationsgrundlag får en plan og et værktøj, vi kan arbejde og etablere efter. Forslaget byder blandt andet på hele to autocamperpladser til Klintholm Havn, som vi i den grad har manglet. De nye pladser kan bidrage til udviklingen af Klintholm Havn og skabe indtjening til havnen.

Forslaget indeholder også en plan for etablering af el, tømningsanlæg og generel forskønnelse af de nuværende og nye pladser, så disse bliver mere attraktive og forhåbentlig giver flere besøgende. Forslaget har også fokus på at undersøge arealer uden for lystbådehavnene, hvor autocampister kan henvises til og ikke holder på må og få i vores natur, men kan parkere under regulerede forhold.

Klima- og Teknikudvalget godkendte at sende forslaget til en strategi for autocampere med tilhørende administrationsgrundlag i høring.

Tilgå høringen her.