Spring til indhold

Fritidsområdet 'Mosegården'

Mosegården er et fritidsområde i Vordingborg Kommune, og her findes ni forskellige foreninger som alle tilbyder fritidsaktiviteter. Du kan bl.a. dyrke GoCartløb, Motorcross og skydning. 


Herunder kan du se hvilke foreninger der holder til på Mosegården:

 • P.J. Swing Band

 • Vordingborg Jagt og Flugtskydningsforening - se mere på deres hjemmeside her
  Her tilbydes flugtskydning og hundetræning. 

 • Sydsjællands Automobil Klub - se mere på deres hjemmeside her
  Sydsjællands Automobil Klub blev stiftet 2 november 1959 og har ca. 200 medlemmer som dyrker rally, pålidelighedsløb, orienteringsløb, karting og andre former for motorsport på fire hjul.
 • VAF Skytteforening - se mere på deres hjemmeside her
  VAF Skytteforenings primære formål er at udvikle interessen for skydning med airsoftmarkører og bue, samt at fremme følelsen af at være en del af et større og meningsfyldt fællesskab for medlemmer.

 • Sydsjællands Modelbyggeklub
  Sydsjællands Modelbyggeklub har til formål at samle model-byggere fra Sydsjælland og Lolland Falster i en klub. Medlemmerne arbejder på deres medbragte modeller som kan være byggesæt af fly, kampvogne, biler, skibe, figurer, Sci-fi. De fleste af vores medlemmer bygger plastik modeller som kan købes i de fleste større legetøjs eller hobby forretninger.

 • Vordingborg Bueskyttelaug - se mere på deres hjemmeside her 
  Hos Vordingborg Bueskyttelaug kan du skyde med bue og pil, og klubben har udstyr som du kan låne til opstart. Det er også muligt at afholde arrangementer i klubben, fx polterabend, festlige firma sammenkomster osv.

 • DCH Vordingborg - se mere på deres hjemmeside her
  Danmarks civile Hundeførerforening holder til på Mosegården, og tilbyder aktivitetshold, unghundehold, rally, nosework og familiehundehold.

 • Vordingborg Moto Cross Klub - se mere på deres hjemmeside her
  VMCK er dén motocross klub på Sjælland, som er i størst forandring. Vi er blandt de mindste klubber men vil gerne udvikle os større. Over de sidste par år er der føjet godt 200 meter til banens længde. Med flere sving, nye chikaner, bedre hop, er banen blevet væsentligt mere teknisk svær at køre på.

 • Ungdomsskolens Sorte Fingre - se mere på deres hjemmeside her
  Her er tilbuddet for dig, som brænder for mekanik, i forskellige afskygninger, gokart, Bo-cart, knallerter, cykler, biler m.v. Ønsker du at erhverve dig større viden omkring mekanik og samtidig få mulighed for at lave tingene selv, skal du melde dig til her. Her er et skønt værksted til rådighed, og der bliver afholdt forskellige arrangementer i løbet af året.

Adressen er Mosegårdsvej 20 i Ornebjerg, 4760 Vordingborg

Der er parkering rundt omkring i området hvor skiltning anviser det.