Spring til indhold

Idrætspriser

Her er vindere af Idrætspriser 2019/2020
I samarbejde med Vordingborg Idrætsråd, Øernes Revision, SuperBrugsen Lendemarke og Møns Bank afholdt Vordingborg Kommune den 15. oktober 2021 en stor prisfest i Mønshallerne i Stege. I alt blev der delt priser ud for 120.000 kr.
Skytte Clara Nielsen og Gokartkører Mikkel Højgaard Petersen blev kåret som Årets Idrætstalenter
Jesper Heien fra Bogø IF og Henning Østergaard fra Vordingborg Svømmeklub fik prisen som årets Idrætsledere
Møns Klatreklub vandt førstepræmien som Årets Idrætsforening, Vordingborg Tennisklub fik en anden plads, mens Dark Sky Diamond-basketklubben fra Møn fik en tredjeplads
Årets Skulderklap blev givet til Kenneth Øbo Ferdinand fra GF Bøgestrømmen, Dorte Irvold fra Fitnessforeningen P-dellen, Annie Muxoll fra Happy Feet Linedance og basketklubben Dark Sky Diamond

 

Medaljevindere

Hvert år fejrer Vordingborg Kommune de idrætsudøvere, der har vundet medaljer ved Nordisk-, Europa- og Verdensmesterskaber, samt dem der har vundet guld ved Danmarksmesterskaberne i idrættens bedste rækker. Det har gennem mange år været en tradition, at mestrene fejres ved et festligt arrangement, hvor årets idrætspriser også uddeles.  

Årets idrætsforening

Vordingborg Idrætsråd uddeler i samarbejde med sponsorerne idrætsforeningspriser til 3 foreninger på henholdsvis 25.000, 15.000 og 10.000 kr. til foreninger der har gjort sig fortjent hertil i 2019/2020.

Prisen uddeles til 3 foreninger eller idrætsafdeling i en flerstrenget forening, som har gjort et ekstraordinært stykke foreningsarbejde til gavn for foreningen og dens medlemmer.

Modtagerne er foreninger/idrætsafdelinger, som arbejder fremadrettet for sine medlemmer og sørger for, at der er trivsel og sammenhold i foreningen.

Årets idrætsleder

Vordingborg Idrætsråd giver i samarbejde med sponsorerne, en idrætslederpris til 2 personer, der har gjort sig fortjent hertil i 2019/2020. De modtager hver 5.000 kr.

Prisen tildeles idrætsledere, der gennem en årrække har ydet en særlig frivillig og uegennyttig indsats som leder i en af Vordingborg Kommunes idrætsforeninger. Modtagerne er prototypen på  foreningsledere, der har fokus på hele foreningens ve og vel. Det vil ikke være et krav, at modtageren stadig er aktiv.

Årets idrætstalent

Vordingborg Idrætsråd giver i samarbejde med sponsorerne, prisen til en person eller et hold, der har ydet en ekstraordinær præstation, eller ydet en indsats ud over det sædvanlige i 2019/2020. Modtageren profilerer sin aktivitet og har et potentiale, der kan videreudvikles.

Modtageren skal være medlem af en forening i Vordingborg Kommune eller bosiddende i Vordingborg Kommune. Prisen er på 25.000 kr.. Derudover uddeles der 15.000 kr. til en runner up person.

Årets idrætskammerat

Vordingborg Idrætsråd uddeler i samarbejde med sponsorerne, en pris til 2 personer for ”årets idrætskammerat”. Prisen er på 5.000 kr. til hver person, der har gjort sig fortjent hertil i 2019/2020.

Priserne uddeles til 2 sportsudøvere eller ledere, der har gjort noget særligt for kammeratskabet, omsorg, sammenholdet og kampgejsten i en af Vordingborg Kommunes Idrætsforeninger.

Årets idrætsoverraskelse

Vordingborg Idrætsråd uddeler i samarbejde med Sponsorerne en idrætsforeningspris til 2 personer, hold eller lignende, der har gjort sig fortjent hertil i 2019/2020. De modtager hver 5.000 kr..

Prisen går til en person eller et hold, der har ydet en overraskende indsats for idrætten i Vordingborg kommune i 2019/2020.

Denne pris er udenfor indstilling, idet det er dommerpanelet der udvælger overraskelsen.

Sådan indstiller du

Har du et forslag til, hvem der fortjener en af priserne, så kan du indstille via Vordingborg Idrætsråds hjemmeside eller på info@vordingborgidrætsråd.dk senest 16. september 2021. Vedhæft gerne billeder og videoklip.