Spring til indhold

Vild udstilling på Vordingborg Bibliotekerne

Oplev Danmarks Vildeste Kommune på Vordingborg Bibliotekerne.

Møn UNESCO Biosfære inviterer i samarbejde med Vordingborg Bibliotekerne til åbning af udstilling på Vordingborg Bibliotek. Udstillingen giver en rig og unik mulighed for at lære mere om Vordingborg Kommunes spændende arbejde og projekter, der danner ramme for Vordingborgs kåring som Danmarks vildeste kommune i 2022.

Der vil i udstillingsperioden være spændende aktiviteter, og du vil til åbningen havde mulighed for at møde naturmedarbejder fra Vordingborg Kommune og ansatte fra Biosfæresekretariatet. Senere i udstillingsperioden vil der være mulighed for at møde frivillige Vild Havementorer (Vilde Vordingborg lokalgruppe Møn), som vil give gode tips og råd til, hvordan du selv kan bidrage til at passe på din lokale biodiversitet.  

På udstillingen kan du se de projekter og initiativer, der er årsagen til udpegningen af Vordingborg Kommune til Danmarks Vildeste Kommune. Der vil være mulighed for at lære mere om Vordingborg Kommunes to store udpegninger, Dark Sky og Møn UNESCO Biosfære. Desuden vil du kunne finde inspiration til, hvor og hvordan du selv kan gå ud og opleve kommunens vilde natur.

Der vil være spændende tilgængeligt materiale, der kan give dig mulighed for at lære mere om, hvad man selv kan gøre for at fremme sin lokale biodiversitet og den vilde natur på egen hånd, ligesom du kan hente et skilt til din have, så du viser andre, at din have er Vild Med Vilje.

Vordingborg biblioteket vil i samme periode have en række andre aktiviteter, der sætter fokus på naturen gennem fællesspisning, foredrag med Frank Erichsen fra Kastaniegaarden, Signe Wenneberg samt muligheden for at bygge insekthoteller med Danmarks Naturfredningsforening. Se bibliotekets kalender: Arrangementer | Vordingborg Bibliotekerne 

Kom og vær med!

Sted: Vordingborg Bibliotek - Sydhavnsvej 6, 4760 Vordingborg

Dato for åbning: torsdag. d. 25. april 2024 Kl. 16:00-18

Udstillingen vil løbe fra 25. april og i uge 18 og 19.