Spring til indhold

Nyt fra biblioteket uge 50

Biblioteket er lukket ned, ugens læser, populær digital julekalender.

Vordingborg Bibliotekerne har lukket ned

Dette indebærer blandt andet, at du ikke kan hente materialer, du kan ikke reservere materialer og du kan ikke aflevere materialer.

Der kommer ikke gebyrer på materialer, der skal afleveres i lukkeperioden. Hvis du får en hjemkaldelse, kan du se bort fra den, indtil bibliotekerne er åbne igen.

Du kan forny dine materialer på vores hjemmeside og på app’en ”Biblioteket”. Vær opmærksom på, at det selvbetjente bibliotek også er lukket.

Borgerservice Møn og Præstø holder åbent for akutte henvendelser fra den 14. december. Åbningstiderne vil være som følgende:

mandage kl. 12-16 og onsdage kl. 13-17. Du kan ikke tage ophold på biblioteket. Der kan bestilles tid på www.vordingborg.dk.

Der er lukket mellem jul og nytår. Foreløbig gælder det frem til den 4. januar 2021. Du kan se mere på vores hjemmeside www.vordingborgbibliotekerne.dk eller på vores Facebook-side.

Ugens læser

Ugens læser i uge 50 er Nikolaj W. Reichel fra Socialdemokratiet, der anmelder ’København i en jazztid’.

Bogen er er sammensat af flere forfattere, der alle beskriver et datidens udvikling og trends indenfor arkitektur, design, kunst, sport, underholdning og hele tiden med koblinger til hovedstadens sociale og politiske udvikling, samt påvirkninger fra udlandet.

Læs hele Nikolajs anmeldelse på enten vores hjemmeside vorbib.dk eller på vores facebook-side.

Bibliotekets digitale julekalender på facebook er en stor succes!

Der er vist stor interesse for den digitale julekalender Vordingborg Bibliotekerne kører på facebook. Hver dag bliver der lagt et nyt opslag op og alle kan være med til at gætte.

Der er mulighed for at vinde en lille chokoladepræmie, som kan afhentes på en af vores afdelinger i det nye år. Der vil blive trukket en vinder hver dag.

Juleudfordringen kører til og med den 24. december. Rigtig god fornøjelse!

Deltag her: https://www.facebook.com/Vordingborg-Bibliotekerne-261708497196161