Spring til indhold

Nyt fra biblioteket uge 3

Click and collect, ugens læser, borgerservice

Vordingborg Bibliotekerne åbner op for ’click and collect’ fra torsdag den 28. januar!

Det er nu muligt for Vordingborg Bibliotekernes brugere at låne bøger og andre materialer selvom biblioteket er lukket. Dette gør man ved at reservere materialer via bibliotekets hjemmeside www.vorbib.dk, via app’en ’Biblioteket’ eller ved at ringe på 55 36 38 01 mandag til fredag i tidsrummet kl. 11-14.

Det vil kun være materialer fra Vordingborg Bibliotekernes egne samlinger, der kan bestilles.

Når dit materiale er klar til afhentning, modtager du en besked med dit afhentningsnummer. Når man ankommer til biblioteket, bliver man hentet ved døren, idet der kun vil blive lukket 1 låner ind ad gangen. Derefter henter man sine materialer, låner dem ved automaten og går ud igen, der vil ikke være nogen betjening. Der er ikke mulighed for ophold i biblioteksrummet – eller at finde materiale, der ikke er reserveret.

Det er IKKE muligt at aflevere lånte materialer og der vil ikke blive opkrævet gebyrer på lånte materialer, så længe biblioteket er lukket. Har man gamle gebyrer, der skal betales, henvises til mobilepay eller betaling via hjemmeside eller biblioteksappen.

Når man besøger biblioteket, skal man huske mundbind samt spritte hænder eller tage handsker på ved indgangen.

Har man reserveringer stående på biblioteket, som man p.t. ikke ønsker at afhente, kontakt biblioteket på telefon 55 36 38 01 man-fre 11-14 eller på mail bibliotekerne@vordingborg.dk. Vordingborg Bibliotek har åben for afhentning af reserverede materialer tirsdag og torsdag kl. 14-17. Møn, Præstø og Lundby bibliotek torsdag kl. 14-17.

Ugens læser

Ugens læser i uge 3 er Torben Jensen, formand for Kunstforeningen Vordingborg.

Torben anmelder ’Enden på historien’ - 10. og sidste bind af Jan Guillous store romanserie ’Det store Århundrede’’.

På værdig vis sammenfatter Guillou hele romanserien på de ti bind i denne sidste roman som ifølge Torben Jensen kommer fint i mål.

Læs hele Torbens anmeldelse på enten vores hjemmeside vorbib.dk eller på vores facebook-side.

Kampagnen ’Ugens læser’ fortsætter her i 2021, hvor det i første etape vil være personligheder, der på en eller anden måde bidrager til kulturlivet i Vordingborg Kommune.

Borgerservice holder stadig åben

Borgerservice Møn og Præstø holder åbent for akutte henvendelser. Åbningstiderne vil være som følgende: mandage kl. 12-16 og onsdage kl. 13-17.

Du kan ikke tage ophold på biblioteket.

Der kan bestilles tid på www.vordingborg.dk.

Foreløbig gælder det frem til den 8. februar 2021.

Læs mere på vores hjemmeside www.vordingborgbibliotekerne.dk eller på vores Facebook-side.