Spring til indhold

Ny centerchef til Borger og Arbejdsmarked

Vordingborg Kommune har ansat ny centerchef for Borger og Arbejdsmarked.

Vordingborg Kommune har nu fundet en ny chef for Borger- og Arbejdsmarked. Det bliver den 55-årige David Jensen, som skal afløse Lotte Svilling, som efter eget ønske fratræder ved årets udgang. David Jensen har en bred erfaring med sig fra leder- og chefstillinger på uddannelsesinstitutioner og i Holbæk Kommune samt fra chefkonsulentstillinger i interesseorganisationer og senest i Trafikselskabet Movia.

David Jensen er uddannet cand. polit fra Københavns Universitet. Han har gennem de seneste 11 år gennemført forskellige lederuddannelser med fokus på strategiudvikling, kvalitetsudvikling og ledelsesudvikling. Gennem de mange års ansættelser i forskellige organisationer har David blandt andet oparbejdet et indgående kendskab til udvikling og implementering af strategier, forandringsledelse og personaleledelse, budgetansvar og økonomistyring samt implementering af politiske reformer og tilpasning af organisationer.

Kommunaldirektør Kristina Sloth ser frem til at byde David Jensen velkommen til Vordingborg Kommune. ”Vi har haft et godt og kvalificeret ansøgerfelt. Men i sidste ende valgte vi i et enigt ansættelsesudvalg at pege på David, fordi vi mener, at han med sin brede ledelseserfaring og fokus på praktiske løsninger og gode relationer er den helt rigtige til at fortsætte udviklingen af vores center for Borger og Arbejdsmarked. Jeg er sikker på, at David med sine kompetencer også passer rigtig godt ind i vores samlede chefgruppe, og vi ser alle sammen frem til samarbejdet med ham” siger Kristina Sloth.

David Jensen selv ser også frem til at tiltræde chefstillingen i Vordingborg Kommune. ”Jeg glæder mig til at blive en del af det hold, som skal være med til at løse de fremtidige udfordringer på vores borger- og arbejdsmarkedsområder. Jeg er meget motiveret af samspillet mellem administrationen, borgerne og de politiske målsætninger, som vi skal arbejde ud fra, og jeg ser meget frem til at hilse på alle medarbejderne og komme ud i alle hjørner af vores organisation” siger David Jensen.