Spring til indhold

Ny Centerchef for Pleje og Omsorg

Vordingborg Kommune har ansat Bitten K. Bentsen som ny centerchef for Pleje og Omsorg

Det bliver 47-årige Bitten K. Bentsen, der fremover skal stå i spidsen for Pleje og Omsorg i Vordingborg Kommune.

Bitten kommer til kommunen med 22 års erfaring som leder fra flere forskellige stillinger indenfor sundhedsvæsenet. Hun har inden for de seneste år blandt andet været leder af hjemmeplejen i Roskilde Kommune og arbejdet som kunde- og kvalitetschef i vikarbureauet NT Falke.

Senest har Bitten været leder af det nære sundhedsvæsen i Greve Kommune, hvor hun har blandt meget andet har haft fokus på borgernær visitation, at mindske udgifterne til vikarer og på at få et tættere samarbejde med de pårørende.

Direktør Jan Christensen ser frem til at byde Bitten velkommen i den samlede chefgruppe i Vordingborg Kommune.

”Vi har haft mange gode ansøgere til stillingen, men jeg er rigtig glad for, at Bitten nu bliver vores nye centerchef i Pleje og Omsorg. Hun har en lang række af de kvalifikationer, vi efterspørger, både fagligt og menneskeligt, og hun har tidligere vist gode resultater indenfor mange af de områder, vi har fokus på i vores plejesektor. Så jeg er ikke i tvivl om, at hun vil blive en stor kapacitet for os i Vordingborg Kommune,” siger Jan Christensen.

Bitten K. Bentsen er oprindeligt uddannet sygeplejerske og begyndte i sin tid sit arbejdsliv i hjemmeplejen i Slagelse Kommune. Hun har i løbet af sin karriere taget flere uddannelser og kurser indenfor ledelse, og i januar 2024 har hun netop afsluttet en masteruddannelse i Business Development på CBS.

Den nye centerchef har første arbejdsdag den 1. maj og hun glæder sig til at komme i gang.

”Jeg er stolt og glad for, at Vordingborg Kommune har valgt mig som Centerchef for Pleje og Omsorg. Jeg glæder mig til samarbejdet med de kompetente kollegaer, ledere og medarbejdere. Vi skal sammen fortsætte med at gøre en stor og vigtig forskel for kommunens borgere, på tværs af fagligheder og områder,” siger Bitten K. Bentsen.

 

Billede af Bitten K. Bentsen