Spring til indhold

Ungerådgivning

Er dit forbrug af alkohol, hash eller andre stoffer blevet bare lidt for stort? Hvis du er under 25 år, så står vi i Ungerådgivningen klar til at hjælpe dig!

Hvad skal du gøre? Allerførst kan du starte med at kontakte os anonymt. Her tager vi en snak om, hvordan du får fyldt andet på dit liv end rusmidler. For eksempel:

 • Hvis du gerne vil have hjælp til at tackle ensomhed og isolation i forbindelse med dit brug af alkohol, hash eller andre stoffer. Har du oplevet at sidde til en fest med lokalet fuld af mennesker ... og så alligevel sidde helt alene med dine tanker om stoffer eller alkohol?

 • Have en ventil til at lufte dine tanker om, hvordan du får fyldt noget mere på dit liv, end kun at have en bekendtskabskreds, hvor alting handler om stoffer eller alkohol.

 • Måske vil du gerne have et nyt netværk – du vil væk fra den gamle omgangskreds, hvor man kun er velkommen, hvis man drikker, ryger eller tager stoffer?!

 • Hvis du har drømme og ønsker for dit liv, men har fundet ud af, at stofferne og alkohol holder dig tilbage?

Så kontakt os anonymt på telefon 5536 4000; mandag til fredag mellem kl. 9.00-12.00. Send os eventuelt en mail på cfr@vordingborg.dk

Det er vigtigt, du får talt med nogen - og vi er gerne din "ventil", når du kommer med dine tanker om dit forbrug.

Al behandling og rådgivning er gratis.

Mere om vores tilbud

 • Hvis du har brug for at få hjælp til at få dit forbrug under kontrol - eller helt stoppe - planlægger vi sammen med dig et samtaleforløb, hvor du får støtte til at nå de mål, du har sat dig. Og på en måde, som passer til dig.
 • Vi har naturligvis tavshedspligt og samarbejder med dem, du giver samtykke til. De første 3 samtaler, kan du være anonym. Rådgivning og behandling er altid gratis!
 •  Samtalerne vil oftest foregå i vores lokaler på Vordingborg Sundhedscenter, men vi kan også mødes med dig på f.eks. dit uddannelsessted. Du er velkommen til at have en ven med til samtalerne.
 • Vi mødes ca. én gang om ugen i begyndelsen. Efterhånden som du kommer nærmere dine mål, kan der aftales længere tid mellem samtalerne.
 • Hvis du ønsker stoffrihed - og du igennem længere tids samtaleforløb ikke har gjort fremskridt - kan der i nogle tilfælde tilbydes intensive behandlingsforløb i en kort periode, hvor du bliver tilbudt døgnophold. 

Kontakt os gratis og anonymt på hverdage kl. 9.00 - 12.00 på tlf. 5536 4000 eller send en e-mail på cfr@vordingborg.dk

Er du familie eller pårørende?

Center for Rusmidler rådgiver - både telefonisk og personligt - så I får større indsigt i, hvordan I kan hjælpe Jeres barn. Familier er forskellige, og derfor tilpasses rådgivningen til netop Jeres situation.

 

Kontakt os gratis og anonymt på hverdage kl. 9.00 - 12.00 tlf. 5536 4000 eller send en e-mail på cfr@vordingborg.dk 

For fagpersoner

 • Vi tilbyder støtte til unge op til 25 år.
 • Vi tilbyder støttende samtaler, oftest mødes vi én gang om ugen. 
 • Vi tilbyder desuden rådgivning til fagpersoner, som møder rusmiddelproblematikker i deres arbejde med unge.

 

Kontakt os gratis og anonymt på hverdage kl. 9.00 - 12.00 på tlf. 5536 4000 eller send en e-mail på cfr@vordingborg.dk