Spring til indhold

Kunsthal 44moen vinder Publikumspris

Publikumsprisen gik til Kunsthall 44Moen, da der blev uddelt Kulturpriser.

Kunsthal 44Moen vandt Publikumsprisen, da der blev uddelt Kulturpriser på STARS fredag den 19. januar. 

Alle har forud for uddelingen haft mulighed for at indstille kandidater og herefter stemme på, hvem der skal vinde prisen for bedste kulturtilbud. 

Blandt de nominerede var ud over Kunsthal 44Moen også Waves, Small Stars Jam Sessions, Dragefestival og Musikforeningen Cæcilia. 

Ud over Publikumsprisen blev de tre Kulturpriser, der i år gik til tegner Line Jensen, Kulturforeningen Pakhus 8 og Udstillingsplatformen Poly ved Vordingborg Station også uddelt.

Det er Kulturpriskomiteen, der består af en professionelle, lokale kunstnere og kulturfolk samt en repræsentant fra Møns Bank, der står bag udvælgelsen af årets kulturprisvindere.

”Kulturpriserne går i år til tre modtagere, der skiller sig ud på hver sin måde - og det synes jeg netop viser den styrkeposition, som Vordingborg Kommune har, når det kommer til kunst og kultur. Vi spænder meget bredt – og på den måde er vores kunst- og kulturliv vedkommende for rigtig mange mennesker. Det er vi stolte af,” siger Brit Skovgaard, der er formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Vordingborg Kommune.

”Vi har udvalgt tre modtagere af Kulturpriserne, der går forrest, når det kommer til at skabe store kunst-og kulturoplevelser. Til sammen repræsenterer de både mangfoldighed og høj kunstnerisk kvalitet. Derfor glæder vi os også rigtig meget til at hædre modtagerne – og samtidig sætte spot på vores kulturliv og de mange mennesker, der bidrager til, at vi har et helt særligt kunst-og kulturliv i Vordingborg Kommune,” siger skuespiller og teaterproducent Line Svendsen, der er medlem af priskomiteen.

Med prisen følger 15.000 kroner til hver af de tre vindere. Kulturpriserne er sponsoreret af Møns Bank.

Se en præsentation af de tre kulturprismodtagere herunder.

Tegner Line Jensen

Kulturforeningen Pakhus 8

Udstillingsplatformen Poly ved Vordingborg Station