Spring til indhold

Vordingborg Shipping

Vordingborg Shipping beskæftiger sig med områder som skibsklarering med komplet service over for skib og rederi, stevedoring med lastning, losning af skibe, godshåndtering og pakhusopgaver, shipping, befragtning, logistik, transportløsninger (totalløsninger med dør-til-dør transporter), lager og kontorfaciliteter, manpower, havneadministration, STS (Ship-To-Ship) og vejning. Vordingborg Shipping er en del af Krinak A/S. Læs mere om Vordingborg Shipping på deres hjemmeside (engelsksproget).

Seriøst og udviklingsorienteret samarbejde

Krinak overtog Vordingborg Shipping for cirka 10 år siden og har siden da med glæde fulgt og været med i udviklingen af Vordingborg Havn. Meget tidligt i processen så vi gode muligheder for vores virksomhed. Vi investerede i et ny kontorhus på havnen samt reserverede 20.000 kvadratmeter jord. Gennem hele processen har vi oplevet, at havnen har lyttet til vores ønsker/ ideer, og vi er i dag meget glade for at drive virksomhed på Vordingborg Havn. 

Vi oplever Vordingborg Havn som en seriøs samarbejdspartner, der tænker stort og udviklingsorienteret. Havneudvidelsen og uddybningen giver os gode muligheder for at tilbyde vores kunder laste- og lossehastigheder som er helt i top samt mulighed for at anløbe havnen med større skibe. 
Vi arbejder hver dag på at tiltrække nye kunder/virksomheder til havnen og vil varmt anbefale et samarbejde med Vordingborg Havn.

Christina Hedemark Jensen, Managing Director, Vordingborg Shipping