Spring til indhold

Overgaard A/S

Overgaard et af Danmarks største godser. Godsets driftsområder er planteavl, skovbrug, svineproduktion, kornhandel og transportvirksomhed. Overgaard ejer også Dronninglund Storskov på 970 hektar i Vendsyssel. Læs mere om Overgaard A/S på deres hjemmeside.

Et åbent samarbejde i øjenhøjde

Vores samarbejde med Vordingborg Havn hænger uløseligt sammen med havnens centrale placering samt dens vilje til at udvide og udvikle. I en tid, hvor andre havne lukker ned, har vi udvidet vores arrangement til havnen markant.

De møder vi har haft med havnen har været præget af velvilje og i øjenhøjde, hvor man som kunde af havnen mærker, at ens ønsker bliver taget alvorligt. Men også havnens evne og lyst til at kommunikere ud omkring, hvilke planer havnen har, og i øvrigt hvad status har været i processen, har vi haft gavn af. Det er et særligt træk i samarbejdet med Vordingborg Havn.

Afviklingen af vores varer på havnen forgår som regel enkelt og effektivt. Det er to vigtige nøgleord for Overgaard. Vi lever i et marked præget af lave marginaler, men Vordingborg Havns lyst til at investere i fremtiden har givet os samme mod, og vi forventer en fordobling af vores aktiviteter på havnen inden for de kommende år.

Claudio Pelsen, tidl. Agro Chef, Overgaard A/S