Spring til indhold

Nabo til havnen

Her på siden informerer vi om aktiviteter, der kan være relevante for naboer eller andre der bor tæt på havnen.

Kom til Åben Havn den 18. september

Kridt skoene og tag en vindjakke på, hvis du vil have en enestående mulighed for at komme tæt på alt det spændende, der sker på erhvervshavnen i Vordingborg søndag den 18. september fra kl. 10:00-15:00.

Der vil være masser at se på, og fra de to udsigtspunkter, får du et rigtigt godt overblik over hele området med brobyggeri og havneudvidelse.

Alle informationer om dagen er samlet og løbende opdateret på Vejdirektoratetes hjemmeside. Her kan du læse om praktiske informationer, finde et kort over havnen og de aktiviteter, der vil være på dagen.

Hvis du gerne vil have kortet i papirudgave, skal du selv printe.

Store oversigtkort vil blive sat op forskellige steder på havnen, så man kan orientere sig. Der vil være en QR-kode, man kan skanne, hvis man ønsker at have kortet "i lommen".

Vi er snart ved at være klar, og vi håber at se rigtig mange besøgende. Og husk, du er meget velkommen på cykel 🚴

Følg os også på Facebook

Det er vigtigt for Vordingborg Havn at have en god og konstruktiv dialog med vores naboer, og vi bestræber os derfor på at informere direkte til vores naboer om aktiviteterne på havnen. Målrettet information til naboer vil fremgå her på siden, men hvis du er på Facebook, opfordrer vi også til at du følger os der.  

Nyhedsbrev

Hvis du er nabo til havnen, opfordrer vi dig desuden til, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, som udkommer ca. fire gange om året.