Spring til indhold

Det glæder Udvalget for Sundhed, Senior og Ældre, at stort set alle beboere på plejecentrene er vaccineret. Derudover er en stor del af medarbejderne også blevet vaccineret. Beboere, pårørende og bekendte - og alle medarbejdere gives en stor tak for at være kommet godt igennem et år med mange besværligheder og afsavn grundet COVID-19. Et år, hvor vi har fulgt Sundhedsstyrelsens vejledning hver eneste dag.

Sundhedsstyrelsen har bekendtgjort, at landets plejecentre ligesom i Vordingborg Kommune kan undlade at have besøgsrestriktioner. I Vordingborg Kommune har det længe været muligt at komme på besøg som familie eller bekendte i plejeboligen. Det er stadig nødvendigt at være opmærksom på at overholde anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Men vi går mod lysere tider. Og forhåbentlig kan vi inden længe mødes flere - først udendørs og senere indenfor.

Afstandskrav, anbefalinger til antal forsamlede og hygiejne gælder naturligvis stadig. Yderligere oplysninger kan læses på kommunens hjemmeside - "Information om Coronavirus"

Ring til os

55 36 36 99