Spring til indhold

Nærmiljø

Præstø Multicenter er bygget i 2014. Det er et unikt byggeri, og Multicenteret rummer både sportshaller, sundhedspleje, genoptræning, café og plejecenterboliger. Til plejecenteret er der er tilhørende aktivitetscenter både for borgere boende i eget hjem og for borgere boende på Multicenteret, hvor der summer af liv med forskellige aktiviteter.

Plejecentret består af 40 boliger, hvoraf de 12 er boliger til demente og 5 er akutstuer.

Præstø Multicenter er bygget med små atriumgårde og terrasser samt et omkringliggende grønt område, hvor det er muligt, at gå en lille tur. Der er havemøbler til det gode vejr. Overfor ligger 4H-gården, hvor hestene kan ses gå ude på folden. Inde i multicenteret er der ofte aktiviteter i sportshallerne, hvor det er muligt at se på gennem de store vinduer. 

Præstø Multicenter ligger tæt på den skønne Præstø Fjord, hvor der er en lille strand samt havn med café, ishus og restauranter. I den hyggelige hovedgade i Præstø by findes flere forskellige forretninger, tøjbutikker, frisører samt caféer. Der er ca. 1000 m til nærmeste supermarked.

Udflugtssteder i Præstø

Præstø havn er en lille hyggelig havn med mulighed for at gå en lille tur langs vandet og for at se på de mange både. Ved siden af havnen ligger en lille hyggelig strand med dejlig udsigt over Præstø fjord.

I havnen ligger de hyggelige restauranter Café Mocca og Iskutteren, hvor det er muligt at sidde på terrassen og nye en forfriskning.

I Præstø hovedgade ligger den hyggelige Café Sweet and Coffee, hvor det er muligt at nyde en dejlig kop kaffe m.m.

Hvert forår i Kristi Himmelfarts ferien bliver hele Præstø by omdannet til et stort marked - Fransk forår, med madboder fra forskellige lande og alle mulige forskellige boder med ting og sager, lige fra blomster, tøj, smykker, nips og boligting mm.