Spring til indhold

Boliger

Boligen er på 65 m2 incl. fællesareal, med tekøkken og handicapvenlig badeværelse. Der er 3 skabe på hjul, som kan bruges som rumdeler evt. mellem soveværelse og stue. Som standardudstyr forefindes en plejeseng og tv-stik, som pårørende skal sørge for at tilmelde.

Der er egen terrasse eller balkon til hver bolig, hvor der er plads til at sidde og nyde vejret og udsigten.

Til boligen hører en fællesstue med spisestue og køkken, hvor personalet tilbereder alle måltiderne.

Boligen udlejes efter lejelovens model A. Det vil sige, at lejligheden er nysynet og istandsat. Boligerne administreres af Boligselskabet KAB

Boligen møbleres efter din smag med egne møbler og lamper. Vi ser helst ikke brug af løse gulvtæpper eller væg til væg gulvtæpper, dels grundet risiko for fald, dels grundet risiko for forurening med deraf følgende behov for udskiftning af gulvtæppe.

Du kan se billeder af boligen her.

PLANTEGNING AF LEJLIGHED.

Hjemmet som arbejdsplads

Da dit hjem er personalets arbejdsplads, vil der blive foretaget en arbejdspladsvurdering. Vurderingen vil tage udgangspunkt i de opgaver, der skal udføres i hjemmet, og det kan blive nødvendigt at flytte og/eller fjerne lamper og møbler. Loftlift forefindes. Ekstra lampe som arbejdsbelysning kan komme på tale for din regning. Disse tiltag er til gavn for dig og personalet og er til for at sikre, at hjælpen bliver udført så forsvarligt som muligt.