Spring til indhold

Nyheder

  • Vi glæder os til at se jer alle i 2022.
  • Hårbølle havn gennemgår lige nu en omfattende renovering - Den åbner igen for sejlere og autocampister sidst på sommeren 2022. Du kan stadig besøge havnen og følge projektet. Camønovandrere, cykleturister og alle andre er hjertelig velkommen. 

  • Så er der lavet nyt brodæk i Kalvehave - Kig forbi - der er hele 165 meter brodæk udskiftet og hævet 25 cm for højvandssikring  - Vi ses!

  • Spunsen på Langelinie kajen i Stege kulhavn er nu repareret, samtidig har vi skiftet broen og gjort den endnu bredere. 

KAN DU BRUGE HAVNENS REDNINGSUDSTYR?

SE HVORDAN DU BRUGER HAVNENS REDNINGSUDSTYR

Hurtig indsats er afgørende og kan redde liv, hvis nogen er faldet i vandet, eller ligger livløs i havnen. Brug 2 minutter på at se filmen ”Kan du bruge havnens redningsudstyr?” og bliv klogere på, hvordan du bruger redningshagen, redningskransen eller løfter en bevidstløs person op af vandet med den løse stige. Øv jer sammen på havnen og vær klar til at gribe ind, hvis uheldet er ude. Filmen er en del af projekt Sikker Havn, af Foreningen af Lystbådehavne I Danmark (FLID), der er støttet af TrygFonden.

www.havneguide.dk/sikker-havn