Spring til indhold

Skoleklub

På alle tre afdelinger af Kulsbjerg Skole er der skoleklub for elever fra 0. til 6. årgang.

  • Vi har plads til fordybelse og vi inspirerer til fællesskabet. Noget er frivilligt, andet er SKAL opgaver, men altid med respekt for barnets udvikling og trivsel
  • Vi har krav og forventninger til vores børn, og i vores aktiviteter prøver vi at styrke relationer på kryds og tværs af alder og klasser
  • Det er altid muligt at få ro til lektier, anden fordybelse og tid til afslapning

Morgenmad:
Hver dag mellem 6.00 og 7.30 er der mulighed for at spise lidt morgenmad. Det vil typisk være havregryn og cornflakes, samt groft brød med ost eller marmelade.

Tabulex:
Vi har pligt til at sikre, at jeres barn kommer fra skole til klub, så det derfor er vigtigt, at I via Tabulex meddeler os, hvis jeres barn holder fri, er syg eller andet. Hvis ikke I gør det, er vi nødt til at kontakte jer derhjemme, eller på jeres arbejde for at checke, hvorfor barnet ikke er her.

Tjek ind og ud:
I hver klub er der skærme, hvor børnene tjekker ud og ind, ved henholdsvis ankomst og afgang.

Åbningstider, lukkedage og ferie:
Alle skoleklubtilbud i kommunen følger samme åbningstider og har samme lukkedage. I efterårsferien (uge 42), vinterferien (uge 7) og sommerferien (uge 27, 28, 29 og 30) samles alle klubbørn i skoleklubben i Stensved.  Læs mere om åbningstider mv. via linket nedenfor.

Se takster, åbningstider, faste lukkedage for skoleklubberne

Skriv dit barn op til skoleklub

Tabulex

Hjælp til login til tabulex