Spring til indhold

Workshop om udearealerne ved Stationsbygningen

Kom til workshop med den lokale billedkunstner Christine Hvidt.

I forbindelse med omdannelsen af stationsområdet arbejder vi med udearealerne omkring stationsbygningen.  Vi vil gerne høre om brugernes forhold til stedet. Derfor afholder vi to workshops i samarbejde med billedkunstner Christine Hvidt.

Workshoppen er gratis, og alle er velkomne til at deltage.

Dato/Tid:
Torsdag d. 10. juni  kl. 15 - 17
Lørdag d. 12 juni kl. 14 - 16

Tilmelding skal ske via ordveksling@christinehvidt.dk. Skriv hvilken dag, du ønsker at tilmelde dig.

Medbring coronapas og tøj til at opholde dig udendørs.
Lokation: Vordingborg Stationsbygning foran indgangen til campuscaféen

I de to Workshops’ vil vi undersøge, hvilke forbindelser der gør sig gældende de steder, vi færdes til daglig. Christine Hvidt deltager som konsulent på landsskabsprojektet og vil stille relevante spørgsmål om, hvordan mødet med andre mennesker, busser, tiden, platantræet, taxaer, vind, lav og tidsplaner påvirker relationerne til området omkring Vordingborg Stationsbygning.

Christine Hvidt er opvokset i Vordingborg og har studeret ved studiet Art & Technologi (nu Kunst og Teknologi) på Aalborg Universitet 2016 - 2019. Senest har hun i Vordingborg stået for en udendørs installation, KLABAUT, på Vordingborg Nordhavn. Som kunstner arbejder Christine Hvidt bl.a. med lysskulpturer, multimedier, lydinstallationer, kropslig oplevelse i rum, formidling og mødet mellem kunst og videnskab. Christine Hvidt modtog i 2011 Vordingborg Kommunes hæderspris til unge kunstnere.