Spring til indhold

Vordingborg Kommune ansætter ny stabschef

Brian Johansen ansat som chef for ny afdeling for økonomi, IT og HR.

Vordingborg Kommune har valgt Brian Johansen til at stå i spidsen for en ny afdeling, som samler funktionerne økonomi, HR, personale, digitalisering og IT.

Brian tiltræder den 1. april og kommer fra en stilling som økonomichef i Lolland Kommune. På CV’et er blandt andet også mange års erfaring fra chefstillinger i Maribo, Vallensbæk og Hillerød Kommuner.

Brian Johansen er uddannet Cand. Polit. fra Københavns Universitet i 1991.

Kommunaldirektør Lau Svendsen-Tune ser frem til at byde Brian Johansen velkommen i den nye stilling:

”Vi havde et godt og bredt ansøgerfelt og endte med at vælge Brian, da vi er overbeviste om, at han med sin solide ledelseserfaring og brede fundering, ikke kun indenfor økonomiområdet men også HR, IT og koncernindkøb, er den helt rigtige person til at stå i spidsen for vores nye afdeling. Brian har suppleret sine mange års ledererfaring med en MBA og er ved at afslutte en masteruddannelse i IT-ledelse. Det giver ham de helt rigtige forudsætninger for at få de forskellige funktioner, han nu skal stå i spidsen for, til at spille sammen. Jeg ser også meget frem til, at han bliver en del af vores samlede chefgruppe her i Vordingborg Kommune” siger Lau Svendsen-Tune.

Brian Johansen glæder sig over muligheden for at kaste sig over de nye udfordringer i Vordingborg Kommune:

”Jeg ser meget frem til at starte som chef for den nye stab i Vordingborg Kommune. Der er mange muligheder i Vordingborg, og den nye stab er en styrkelse af det tværfaglige samarbejde som jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af”.

Brian Johansen er 56 år, har to voksne børn og bor i Rødovre.