Spring til indhold

Virtuel overraskelse til 5. og 6. klasse

Nu er det 5. og 6. klasserne i Vordingborg Kommune, som skal have sig en virtuel overraskelse.

Fredag d. 14. februar optrådte Christian Fuhlendorff virtuelt - med stor succes - for Vordingborg Kommunes 7.-10. klasser. Og nu kan de lidt yngre elever i 5. og 6. klasse også se frem til en overraskelse.

Christian Fuhlendorffs indslag var arrangeret i samarbejde mellem politikerne, administrationen og skolerne og gav eleverne lidt tiltrængt adspredelse, grin og højt humør i en hverdag, der lige nu er præget af Covid-19. Og de gode erfaringer fra komikeren får 5. og 6. klasse nu også glæde af.

Ligesom eleverne i 7.-10. klasse, er eleverne i 5. og 6. klasse hjemsendt og har været det længe.

”De hjemsendte elever fylder meget i vores bevidsthed og i de politiske drøftelser. Eleverne skal vide, at vi tænker på dem og hver dag krydser fingre for, at det bliver muligt for dem at komme tilbage til deres skole, kammerater og en hverdag, der ikke er styret fuldstændigt af Covid-19. Og som et lille plaster på såret, har vi valgt at gentage succesen med et virtuelt oplæg, og denne gang for eleverne i 5. og 6. klasse”, fortæller formand for udvalget for Børn, Unge og Familie Nikolaj W. Reichel.

”Vi håber, at oplægget giver eleverne et friskt indspark og lidt adspredelse. Men også, at vi kan hjælpe lidt til at give eleverne blod på tanden til at fortsætte og holde modet oppe lidt endnu. For vi går imod lysere tider, og meget tyder på, at vi snart kan lægge nogle af restriktionerne bag os, i takt med at vi nærmer os foråret”, siger udvalgsformanden. Det er ambitionen, at oplægget vil skabe glæde blandt eleverne i 5. og 6. klasse og at de kan gå på weekend med et smil på læben og en følelse af at være blevet underholdt i fællesskab med deres klassekammerater.

Fakta

• Ligesom oplægget for 7.-10. klasse, kommer overraskelsen for 5. og 6. klasse til at foregå virtuelt. Og det kommer til at ske fredag d. 26. februar klokken 10.

• Foruden Vordingborg Kommunes folkeskoler, vil også fri- og privatskoler blive tilbudt at deltage i denne omgang.