Spring til indhold

Viden, festmiddag og manipulation

Hypnotisør, festmiddag, viden og kåringer på Frivillig Fredag den 24. sept.

Laver du frivilligt arbejde i Vordingborg Kommune, så vil kommunen gerne sige tak og være med til at fejre dig på Frivillig Fredag den 24. september.

”De frivillige er et stort og meget vigtigt aktiv i en kommune. Uden dem var der ikke nogen foreninger, som kunne fungere og tilbyde den store palette af fritidsmuligheder, som man fx finder her i vores kommune,” siger Formand for Styregruppen for Frivillighed og Nærdemokrati Brit Skovgaard.

Derfor fejres de frivillige med en stor fest på Frivillig Fredag den 24. september kl. 17 – 21.30 i Mønshallerne i Stege.

Til festen byder borgmester Mikael Smed og Brit Skovgaard velkommen, og ellers byder aftenen på festmiddag, underholdning og et par indslag, hvor de frivillige kan få viden om, hvordan man kan søge puljemidler til forskellige projekter, og hvordan de bruger de sociale medier strategisk, så de rammer plet. I løbet af aftenen skal ”Årets Frivillig” kåres og det samme gælder ”Årets Lokalsamfund”, som er en helt ny kåring på Frivillig Fredag.

Aftenens underholdning står den kendte hypnotisør og psykologiske manipulator Jan Hellesøe for, og her vil mange nok blive overrasket over, hvad han formår at få folk til at gøre, uden at de selv er klar over det.

”Jeg synes, at vi har strikket et rigtigt godt program sammen, som jeg er sikker på rammer mange,” siger Brit Skovgaard.

Der er plads til 400 til Frivillig Fredag, og der fyldes op efter først til mølle princippet. Sidste mulighed for tilmelding er mandag den 6. september.

”Og man skal huske, at Frivillig Fredag er for alle frivillige. Det er både den frivillige fodboldtræner eller løbetræner, de frivillige i skolebestyrelser og patienforeninger, gå-tur vennen og samaritten - i det hele taget alle der yder et frivilligt stykke arbejde til glæde og gavn for andre,” siger Brit Skovgaard.