Spring til indhold

Vandhuset holder lukket hen over sommeren

På grund af renoveringsarbejde holder Vandhuset i Vordingborg lukket i 8 uger.

På grund af et større renoveringsarbejde i Vandhuset hvor sportsbassinet skal tømmes og have ny bunddug, holder hele Vandhuset lukket i perioden 20. juni og frem til og med den 18. august.

I løbet af denne periode opfordres svømmeglade borgere til at søge alternative bademuligheder – for eksempel svømmehallen i Stege eller Bosei i Præstø.

Den nødvendige udskiftning af bassindug skyldes uhensigtsmæssig brug af tunge træningsrekvisitter over en længere periode. Omkostningerne til udskiftning af bassindugen i sportsbassinet bliver dækket af Vordingborg Svømmeklubs forsikringsselskab.

DGI Husets øvrige aktivitetsområder og faciliteter vil ikke være omfattet af nedlukningen i Vandhuset, dog vil omklædning og bad skulle foretages på 1. sal i bygningen tilknyttet Arena Storstrømmen.

Samtidig med udskiftningen af bassindugen vil DGI Huset benytte lukkedagene til at forbedre andre områder i Vandhuset, såsom ny skridsikker gulvbelægning i bassinområderne samt øvrige vedligeholdelsesopgaver som kræver en reel nedlukning og dermed vil Vandhuset stå klar til en ny sæson i en forbedret udgave.

I forbindelse med nedlukningen vil brugere med måneds- og årskort blive kompenseret.

I DGI Huset Vordingborg ser man frem til at få udbedret skaderne i bassinet, og ifølge direktør Hans Snestrup har man taget de positive briller på trods de ulemper, lukketiden giver.

”Det er selvfølgelig en rigtig ærgerlig situation for os og alle vores brugere, at vi bliver nødt til at holde lukket hen over sommeren. Vi prøver at vende det til noget positivt ved at give andre dele af Vandhuset, et løft i samme ombæring, så vi ikke på et senere tidspunkt i år skal lukke ned igen. Og i et konstruktivt samarbejde med Vordingborg Kommune og Entreprenør Morten C. Henriksen er det lykkedes os at lave en fornuftig samlet plan for renoveringen på det bedst tænkelige tidspunkt” siger Hans Snestrup.

Direktøren fortæller videre, at det var oplagt at lægge renoveringsarbejdet hen over sommeren.

”For os har det været vigtigt, at skaderne kunne udbedres i vores lavsæson, og her er sommerperioden det bedst egnede tidspunkt. Både foreningsaktiviteter og offentlig svømning er i sommermånederne på et reduceret aktivitetsniveau. Vi vil forventeligt kunne åbne igen i uge 34 og være klar til den travle efterårs- og vintersæson,” siger Hans Snestrup.