Spring til indhold

Tilbud om rådgivning

Se video om rådgivningstilbud fra Center for Socialpsykiatri.

Borgere over 18 år i Vordingborg Kommune kan hente støtte og vejledning til hverdagens udfordringer i Rådgivningen, inden problemerne har vokset store og uoverskuelige for den enkelte.

Rådgivningen har haft mange henvendelser siden åbningen i oktober sidste år. Der har været så mange henvendelser i Rådgivningen i Vordingborg, at Center for Socialpsykiatri har udvidet åbningstiden. Rådgivningen i Vordingborg har nu åbent to gange om ugen.

Hvis Rådgivningerne i Præstø og Stege får tilsvarende mange henvendelser, vil Center for Socialpsykiatri overveje om åbningstiden også skal udvides i Præstø og Stege.
Man kan gå direkte ind fra gaden i Rådgivningens åbningstid eller ringe til rådgivningsteamet for en mødeaftale.

Rådgivningsteamet står klar til at støtte og vejlede den enkelte med fysiske, psykiske eller sociale udfordringer til at udvikle egne ressourcer og muligheder, så han eller hun igen kan klare sin egen tilværelse.

Rådgivningen kan for eksempel yde støtte til at bruge e-Boks, få overblik over ubetalte regninger, skabe struktur på hverdagens praktiske opgaver eller finde ind i sociale fællesskaber. Det kan også handle om ”tankemylder” i forhold til at overskue sin hverdag med de mange krav, den enkelte oplever, at der bliver stillet.

Læs mere om Rådgivningen