Spring til indhold

Temamøde i Møn Biosfære

Alle i Biosfæreområdet inviteres 1. marts til møde om de næste fem års indsatser.

Møn Unesco Biosfæreområde inviterer nu ambassadører og borgere, virksomheder og foreninger i biosfæreområdet til Temamøde 1. marts 2022. Vi har brug for dit input til, hvad vi skal arbejde med de næste 5 år!

Den 14. juni 2022 har Møn UNESCO biosfæreområde 5-års jubilæum. Det betyder at den første handlings- og udviklingsplan udløber. I 2021 har vi så småt taget hul på at udforme den næste 5-årige udvikling- og handlingsplan, som skal strække fra midt 2022-2027.

Vi havde inviteret til at åbent temamøde d. 24. november 2021 for at få input til, hvilke projekter og emner, vi skal arbejde med fremover. Det blev vi desværre nødt til at aflyse pga. covid-19 situationen, så nu prøver vi igen.

” Efter en tid med sparsom mulighed for at kunne mødes i biosfærenetværket, så glæder vi os rigtig meget til at være i dialog med ambassadører og borgere om hvad vi skal sætte fokus på de kommende 5 år. Det bliver en spændende periode, hvor vi både skal have fokus på fortsat at udvikle biosfæreområdet på Møn samtidigt med at vi skyder en proces i gang omkring at hele Vordingborg Kommune kan blive biosfæreområde,” siger biosfærekoordinator Katrine Ohm Dietrich.

"De første 5 år som Møn biosfæreområde har været en spændende rejse, hvor mange af de indsatser, man planlagde i 2017, er blevet gennemført. Og i høj grad takket være det store engagement, som befolkningen i biosfæreområdet har lagt i projektet."

"Man kan man læse mere om status på de første 5 år i årsrapporten for 2021, som er på trapperne, og som vi medbringer til temamødet. Derfor håber vi også at se så mange som muligt, når vi mødes tirsdag den 1. marts 2022 kl. 16-19," siger Katrine Ohm Dietrich.

Sted: Fanefjord Skov Pavillon, Fanefjord Skovvej 6, 4792 Askeby

Deltagelse kræver tilmelding. Se mere og tilmeld dig: vordingborg/biosfære/nyheder