Spring til indhold

Stor tilslutning til Corona-aktiviteter for børn

Mere end 4000 deltog.

Svømmeundervisning, kanoture, fægtning, musikoplevelser, teaterforestillinger og udflugter til Sagnlandet Lejre og Bonbon-land. Det er bare nogle af de særlige ’corona-sommerferieaktiviteter’, som over 4000 børn fra alle dele af Vordingborg Kommune i løbet af deres sommerferie har deltaget i.

De mange særlige aktiviteter og oplevelser er blevet til i samarbejde mellem afdelingen for Kultur og Fritid i Vordingborg Kommune og en række frivillige foreninger, klubber og andre aktører.

Aktiviteterne er blevet skabt ud fra et ønske om at fremme trivsel og skabe sjove og lærerige oplevelser for børn, hvis sommerferie på grund af COVID-19 måske har set helt anderledes ud, end den plejer.

I alt har Vordingborg Kommune i samarbejde med lokale foreninger og aktører tilbudt 19 forskellige sommeraktiviteter for børn mellem 6 og 17 år. De særlige aktiviteter og oplevelsesture er blevet støttet med en halv million kroner. Støttekronerne kommer fra den særlige Corona-pulje som Folketingets partier i starten af juni 2020 oprettede.