Spring til indhold

Populære ”Oplevelsesture for 60+” fortsætter i 2021

Frivilligguiderne er klar til at tilbyde nye oplevelsesture i naturen hver mandag i 2021.

Der er både gamle kendinge og nye tursteder på programmet i 2021. De første ture er allerede lagt ind på hjemmesiden, hvor man kan tilmelde sig allerede nu. Og i løbet af januar bliver hele programmet for 2021 lagt på.

'I 2021 tilbyder de 14 frivillige guider flere end 50 ture. Turene er fordelt over hele kommunen og dækker både naturoplevelser, sagnfortællinger, kulturhistorier, m.m. Guiderne er alle særdeles lokalkendte i deres respektive lokalområder, og derfor er turene også en helt særlig mulighed for at lære de enkelte lokaliteter og deres unikke kvaliteter særligt godt at kende.

Tilmelding og begrænset antal pladser ”corona-sikrer” turene

Første tur i 2021 er Petersværft: Minde om en storhedstid, mandag d. 4. januar.

På grund af stor interesse og den nuværende corona-situation, har det været nødvendigt at oprette tilmelding til turene, så alle forholdsregler i forhold til afstand og deltagere kan overholdes. Pt. er der plads til 10 personer pr. tur.

I efteråret har der været venteliste til stort set alle ture. Kom med Du kan læse mere om turene og tilmelde dig både nyhedsbrev og de enkelte ture ved at søge på Oplevelsesture på vordingborg.dk.