Spring til indhold

Nyt frs biblioteket uge 15

Ugens anmelder, Forskningens døgn, vinderen af læsernes bogpris 2021 er fundet.

Ugens anmelder

Ugens anmelder i uge 15 er bibliotekar Mette Storm, der anmelder bogen ’Anthony Holden: The Oscars: The Secret History of Hollywood’s Academy Awards’.

Mette læste og brugte bogen, da hun skrev hovedopgave på Danmarks Biblioteksskole for mange år siden. Bogen rummer en sand guldgrube af (sladder)historier bag Oscaruddelingen og selve den prestigefyldte pris.

Læs hele Mettes anmeldelse på vores hjemmeside vorbib.dk eller på vores facebook-side.

Forskningens døgn

I uge 17 deltager Vordingborg Bibliotekerne i Forskningens Døgn, som er en landsdækkende videnskabsfestival, der skaber mødesteder mellem forskere og borgere.

I år vil alle de udbudte foredrag foregå online og kan dermed streames hjemme fra sofaen.

Vi har sørget for, at der er noget for enhver. Du kan høre om dannelse, kosmologi, jagten på kæmpelyn, robotter, astrologi og astronomi i oldtidens Babylon eller om Bob Dylans digte.

Du kan se vores program samt tilmelde dig her bibliotekets arrangementer. Vi håber på, at mange vil tage imod tilbuddet og få et indblik i, hvad det er, der optager forskernes tid. Det er gratis at deltage.

Læsernes bogpris 2021 – vinderen er fundet!

Afstemningen er slut og vinderen af Læsernes bogpris 2021 er fundet. Tillykke til Jesper Stein der vandt med sin selvbiografiske roman ’Rampen’.

Hvis du ikke allerede har læst bogen, kan du reservere den sammen med de andre nominerede titler via appen ’biblioteket’, på vorbib.dk eller ved at ringe til os på tlf. 5536 3801. Flere af dem findes både som fysisk bog, e-bog eller lydbog.

Læs mere om de 10 nominerede udgivelser.

Læsernes bogpris 2021 er på 50.000 kr. og uddeles af Danmarks Biblioteksforening og de danske folkebiblioteker.