Spring til indhold

Nyt fra biblioteket uge 6

Husk at hente reserverede materialer, Ugens læser, Digitale tilbud

Husk at hente jeres reserverede materialer på biblioteket!

Click & collect er blevet en stor succes på alle Vordingborg Bibliotekets filialer i kommunen. Vores lånere reserverer mange forskellige materialer, hvilket vi synes er dejligt. Derfor opfordrer vi jer til at komme og hente jeres reservationer, da de hurtigt hober sig op – og vi kan få plads til nye 😊

Vordingborg Bibliotek har åben for afhentning af reserverede materialer tirsdag og torsdag kl. 14-17. Møn, Præstø og Lundby bibliotek torsdag kl. 14-17.

Husk varmt tøj, da der hurtigt kan danne sig kø udenfor.

Ugens læser

Ugens læser i uge 6 er Pernille Vangaa Knudsen - en af vores egne børnebibliotekarer. Pernille har anmeldt den smukke billedbog ’Livet’ illustreret af Lisa Aisato.

Hver side i bogen er som et helt lille kunstværk i sig selv. En helt igennem smuk bog – som åbnes op på magisk vis ved højtlæsning.

Læs hele Pernilles anmeldelse på enten vores hjemmeside vorbib.dk eller på vores facebook-side.

Kender du til bibliotekets digitale tilbud?

Som låner hos Vordingborg Bibliotekerne får du gratis adgang til bibliotekets mange digitale tilbud. Her er der noget for enhver.

Hvis det er er nyheder fra hele verden, anbefaler vi pressreader, der giver dig adgang til ca. 6000 aviser og tidsskrifter fra hele verden på 60 forskellige sprog.

Det kan også være, du ønsker at læse om mode, mad, livsstil eller sport – så er det RB Digital, du skal bruge. Eller er det musik, der skal til, anbefaler vi Medici og Qello.

Til skoleeleverne, der står overfor opgaveskrivning, er der flere digitale muligheder at vælge imellem såsom Gale in Context - High school, Ebook Central, historiens verden og mange flere. Du kan læse om alle vores digitale tilbud her e-biblioteket.