Spring til indhold

Nyt fra biblioteket uge 51

Forskere og studerende kan nå bibliotekets telefonlinje inden jul, Ugens læser.

Vordingborg Bibliotekerne har lukket ned, men er du forsker eller studerende, så kan du tirsdag inden jul stadig nå vores telefonlinje, hvor vi vil forsøge at hjælpe dig med materialer fra vores egen samling på Vordingborg Bibliotek. Du kan også få vejledning eller hjælp til at finde noget i vores mange bibliotekslicenser, hvor du kan få adgang til fuldtekstartikler og e-bøger – indenfor alverdens emner.

Den sidste dag i år for forskere og studerende, der ønsker at gøre brug af dette er:

• Tirsdag d. 22. december på tlf. 55 36 38 01 kl. 11-14.

Husk at du også har mulighed for, ved akutte henvendelser, at benytte Borgerservice på Møn og i Præstø. De sidste dage op til jul er:

• Mandag d. 21. december kl. 12-16

• Onsdag d. 23. december kl. 13-17.

Vordingborg Bibliotekerne har lukket mellem jul og nytår for al betjening. Du kan se mere på vores hjemmeside www.vordingborgbibliotekerne.dk

Ugens læser

Ugens læser i uge 51 er Susan Thydal fra Socialdemokratiet.

Susan Thydal anmelder Tonny Gulløvs romaner om Ulv Palnatoke, hvoraf den første er ’1000 årsriget’ i en serie af samme navn på foreløbig 4 bind.

Susan beretter i øvrigt om en livslang læseglæde, der i høj grad omfatter glæden ved at læse historiske romaner. Og man aner at det, pga. denne læseglæde, har været svært at udvælge blot én bog.

Så har du lyst til at blive inspireret til spændende historisk læsning, så læs hele Susans anmeldelse på vores hjemmeside www.vorbib.dk  og bibliotekets facebookside: https://www.facebook.com/Vordingborg-Bibliotekerne-261708497196161