Spring til indhold

Nyt fra biblioteket uge 49

Ugens læser, julekalender, Læs bogen - Se filmen, ny app-opdatering med lånehistorik og anbefalinger.

Ugens læser

Ugens læser i uge 49 er Michael Larsen, der repræsenterer Socialdemokratiet i Vordingborgs kommunalbestyrelse. Michael har læst bogen ’Følg mig: ledelse fra fronten’ skrevet af Kim Kristensen, der ligesom Michael selv er fra lokalområdet.

Bogen handler om ledelse og om generelle råd derom.

Læs hele Michaels anmeldelse på enten vores hjemmeside vorbib.dk eller på facebook.

Deltag i bibliotekets julekalender på facebook

Fordi vi synes, at du skal have lidt julesjov i løbet af den hyggelige julemåned, kan du frem til og med juleaften, gætte med på Vordingborg Bibliotekernes digitale julekalender "Gæt en titel/hovedperson".

Der bliver mulighed for at vinde en lille chokoladepræmie, som kan afhentes på en af vores afdelinger efter aftale. Der vil blive trukket en vinder hver dag. J

uleudfordringen blev sat i gang på facebook allerede den 1. december. Rigtig god fornøjelse!

Deltag her: https://www.facebook.com/Vordingborg-Bibliotekerne-261708497196161

Læs bogen – se filmen

Mandag den 7/12 kl. 10.00 vises filmen ’Erna i krig’ i Bio Bernhard, Præstø. Filmen er baseret på bogen af samme navn skrevet af den danske forfatter Erling Jepsen.

Konceptet læs bogen - se filmen er et samarbejde mellem Vordingborg Bibliotekerne og Bio Bernhard og består i sin enkelthed i, at man læser den anbefalede bog, inden man ser filmen.

Efter filmen vil der være mulighed for kort at diskutere både bog og film.

På grund af Covid 19 bliver ’Erna i krig’ den sidste læs bogen – se filmen i et stykke tid. Vi forventer at vende stærkt tilbage til efteråret 2021.

Ny app-opdatering med lånehistorik og anbefalinger

Ny version af appen Biblioteket er tilgængelig for brugerne i App Store og Google Play. Versionen indeholder mulighed for lånehistorik og ’Noget der ligner’- anbefalinger.

Lånehistorikken viser lån fra den dato, funktionen blev aktiveret. Man kan manuelt tilføje tidligere lån under det enkelte materiale. Det gøres ved at klikke på de 3 prikker i øverste højre hjørne på de enkelte titler.

OBS! For at brugerens lånehistorik kan gemmes, kræver det naturligvis, at brugerne giver tilladelse til opsamling af data! Det er mere detaljeret beskrevet her: https://libry.zendesk.com/hc/da/articles/360017546039-L%C3%A5nehistorik https://libry.zendesk.com/hc/da/articles/360016756840-Papps-Personaliserede-anbefalinger-i-Apps