Spring til indhold

Ugens læser, honningkagehjerter og julegave til lånerne.

Ugens læser

Ugens læser i uge 48 er Mette Gerdøe-Frederiksen fra Enhedslisten. Mette har genlæst biografien ’Victor – Sangen der aldrig blev færdig’ skrevet at Joan Jara. Bogen er fra 1983 og blev oversat til dansk i 1988. Victor Jara var en berømt chilensk sanger, hvis liv fik en brat afslutning ved Pinochets militærkup i Chile i 1973. En stærk bog om rædselsfulde begivenheder. Læs hele Mettes anmeldelse på enten vores hjemmeside vorbib.dk eller på facebook.

Honningkagehjerter

Julen er børnenes fest og det er også børn, der er i højsædet, når Farmorhuset igen i år besøger bibliotekerne med masser af honningkagehjerter, der mangler at blive dekoreret. Allerede nu på lørdag den 28/11 går det løs, når Farmorhuset besøger Præstø Bibliotek. Ugen efter, lørdag den 5/12, er det Biblioteket på Møns tur, og Farmorhuset slutter af i Vordingborg lørdag den 12/12. Alle dage kl. 11.00-11.45 samt igen 12.00-12.45. Husk at booke billet til alle, både børn og voksne, der ønsker at deltage!

Julegave til vores lånere

Vordingborg Bibliotekerne har endnu et juletilbud til jer! Resten af året giver vi alle vores lånere mulighed for at streame op til 5 film pr. måned på www.filmstriben.dk. Find popcorn eller pebernødderne frem og sæt jer godt til rette i sofaen. Der er mange gode film på Filmstriben – noget for både børn og voksne