Spring til indhold

Nyt fra biblioteket uge 47

Ugens læser, dialogaften om værdier og børneteater.

Ugens læser

Ugens læser i uge 47 er Karina Fromberg fra partiet Venstre. Karina har kastet sig over krimiserien med Rebekka Holm af Julie Hastrup.

Bogen Karina har valgt at anmelde som Ugens Læser er den syvende i serien ’Vildskud’.

I ”Vildskud” kæmper Rebekka Holm med en indre vrede over at være involveret i den ulykke, der er skyld i, at hendes kæreste nu ligger på hospitalet. Hun kommer i en sorggruppe, hvor vi så møder alle de personer, der med hver deres historie i historien fortæller om sorg, hævn og psykisk ustabilitet. Og der er nok at holde styr på!

Læs hele Karinas anmeldelse på enten vores hjemmeside vorbib.dk eller på facebook.

Dialogaften om værdier

Kom til endnu en inspirerende dialogaften med lederen af Marjatta, Bernhard Schmitz, på Præstø Bibliotek torsdag den 26. november kl. 18.

Først vil Bernhard Schmitz komme med et oplæg, hvor han vil fortælle om Marjattas værdigrundlag og hvad dette betyder for en organisation som Marjatta. Hvordan spiller værdier, visioner, missioner, målsætning og et handlegrundlag sammen? Hvordan skabes virkelighed og hvorledes kan vi invitere hinanden i denne virkelighed?

Efterfølgende, i fælles dialog, vil aftenens tema blive drøftet. Bernhard Schmitz vil blandt andet adressere spørgsmål omkring ens eget personlige værdigrundlag. Hvad er ledestjernen i dit liv? Hvad skaber orientering i dit liv og hvor ser du misbrug af et værdigrundlag.

Arrangementet er gratis mod fremvisning af billet. Billetter hentes på vbdetsker.dk eller på biblioteket.

Børneteater

Oplev Lille T og de forbudte bamser på Møn Bibliotek torsdag den 26. november kl. 16.

Historien om, hvordan én person kan gøre en forskel for andre. Eftertænksomt teater og medlevende livemusik for de 4-9 årige kan opleves på Møn Bibliotek. I

et dejligt land med palmer og dadler kom en lille dreng til verden. Hans ører var store som rabarberblade, og hans far var ved at dø af skam, da han så ham. Men drengen opfangede alle de lyde, som ingen andre kunne høre. En dag hørte han langt langt borte nogle ulykkelige bamser…

Billetter købes på vbdetsker.dk eller på biblioteket.