Spring til indhold

Nyt fra biblioteket uge 46

Bogcafeer - Kan du lide at synge? - Børneteater - Ugens anmeldelse.

Efterårets bedste bogcaféer

Vi gentager succesen fra de forgangne år og inviterer igen til bogcafé på Vordingborg Bibliotekerne. Kom og få inspiration til vinterens læsning.

Med personlig indfaldsvinkel vil de læseglade biblioteksfolk præsentere et udvalg af årets bøger. Alle 3 dage vil vi byde på anmeldelser af spændende romaner, vin eller vand, og du får en litteraturliste med de præsenterede bøger med dig hjem.

I år lægger vi ud på Vordingborg Bibliotek og det sker allerede tirsdag d. 23. november, d. 24. november foregår det på Møn Bibliotek og vi slutter af på Præstø Bibliotek d. 25. november – alle dage kl. 19.00 Programmet er ens alle 3 aftener. Arrangementet er gratis, men du skal huske at hente en billet på www.vorbib.dk

Kan du lide at synge?

Så husk at der er morgensang på Vordingborg Bibliotek onsdag d. 24. november kl. 9-10

Arrangementet er gratis og foruden fællessang byder vi på en kop kaffe. Du behøver ikke at synge rent – bare mød op og syng med glæde!

Teater for de mindste

Teatret Du Milde Himmel opfører en Kulturkuffert-forestilling ”Sikke et vejr” i Præstø.

Oplev en finurlig gennemgang af de 4 årstider og oplev forskellige dyrevenner, som ikke opfører sig som man regner med.

En forestilling for børn på 1½ til 6 år.

Fredag d. 26. november kl.16-17 i Bio Bernhard. Pris 25 kr. Køb din billet på www.vorbib.dk

Ugens Anmelder

I denne efterårsuge kan du læse en anmeldelse af ABBAs længe ventede comeback.

I starten af november udkom første album i næsten 40 år med titlen ” Voyage”. Det har Mette Storm med stor spænding lyttet til og har nedfældet et par ord om indholdet.

Læs på bibliotekets Facebookside ”Vordingborg Bibliotekerne” eller på vores hjemmeside www.vorbib.dk , om ABBA indfrier de enorme forventninger hos vores bibliotekar.