Spring til indhold

Nyt fra biblioteket uge 40

Ugens anmelder - Facebook og Instagram - Jannie Pedersen, journalist og forfatter - Opstart af nye læsekredse

Ugens Anmelder

Denne uges anmelder er Jette Mehlsen, bibliotekar på Vordingborg Bibliotekerne. Jette anmelder 'Ind i en stjerne' af Puk Qvortrup ’.

Puk er lykkelig, gravid i syvende måned og har en lille søn på 2 år. Pludselig falder hele hendes verden sammen, da hendes mand uventet dør. Hvordan skal livet nogen sinde blive et liv igen?

Det er en meget smuk bog: smukt indhold, smukt sprog, smukt omslag, smukt layout, smukt papir og opsætning. Alt ved den er perfekt!

Læs hele Jettes anmeldelse på vores Facebookside ”Vordingborg Bibliotekerne” eller på hjemmesiden www.vorbib.dk.

Kender du vores facebook- og Instagramprofil?

Er du en af vores trofaste følgere på Facebook eller instagram? Hvis ikke, er det aldrig for sent at starte.

Vores facebookprofil hedder Vordingborg Bibliotekerne og kan ses her.

På Facebook vil vi gerne i dialog med dig om kultur, litteratur eller historier fra hverdagen.

Du kan finde begivenheder, anmeldelser, tips, praktisk information eller en lille bid af hverdagen. 😊

Vores facebookprofil er målrettet alle voksne 25+. Vores Instagramprofil er målrettet dig, der har børn i alderen 0-12 år. Her kan du hente inspiration til bøger, begivenheder, konkurrencer m.m. – alle målrettet vores yngste lånere og deres forældre.

På Instagram hedder vi vordingbib.

Jannie Pedersen – journalist og forfatter

Hør Janni Pedersen fortælle om arbejdet som journalist til springet som forfatter af krimierne ’Vinterland’, ’Satans Sommer’ og ’Kvæler’ som hun har skrevet sammen med sin mand Kim Faber.

Hvordan navigerer man som journalist i marken, når brostenene fløjter om ørene? Når man har kastet op tre gange på en nat på grund af massivt indtag af tåregas? Når man havner i en klynge, hvor politiets stave er løftede og når demonstranter og kriminelle truer en, mens man forsøger at gøre sit job som journalist?

En aften, der helt sikkert byder på spændende fortællinger.

Mandag den 11. oktober kl. 19 i Kulturarkaden.

Opstart af nye læsekredse – vil du være med?

Har du lyst til at finde sammen med andre og snakke om bøger?

Mød op på Vordingborg Bibliotek tirsdag den 12. oktober kl. 18.30, og hør mere om, hvordan vores læsekredse foregår.

På denne aften får du inspiration til bøger, der egner sig til læsekredse, og til hvordan man kan tale sammen om en bog. Du vil også få gode råd til, hvordan vi kan hjælpe dig/jer med det praktiske ved start af en læsekreds.

Der vil være tid til at danne nye læsekredse - og mulighederne er mange. Er du fx interesseret i klassisk litteratur, fantasy eller en læsekreds kun for mænd, så kom og hør nærmere.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig Billetter til arrangementerne kan hentes/købes på www.vbdetsker.dk eller på biblioteket.