Spring til indhold

Nyt fra biblioteket uge 4

Ugens anmelder - Forårets arrangementskælder - Opstart af nye læsekredse - Børneteater.

Ugens Anmelder

Denne uges anmelder er Line Veldorm, der har læst ’Fortabt i dig’ af L. Sherman. Line har kastet sig over bogen, da hun ikke kendte til forfatteren.

"Fortabt i dig" er den første del af serien, der hedder "Fortabt i Aarhus". Den handler om Katrine som er startet på overbygning af jurastudiet på Aarhus Universitet….her møder hun gæsteunderviseren Jasper, der kommer fra New York.

Line Veldorm er Biblioteksassistent og sidder i Team Borgerbetjening, hvor hun altid med et smil, varetager både borgerservice- samt biblioteksopgaver.

Læs hele Evas anmeldelse på vores Facebookside ”Vordingborg Bibliotekerne” eller på hjemmesiden www.vorbib.dk.

Forårets arrangementsfolder er klar med masser af spændende tilbud for børn og voksne

Børneteatre i lange baner, foredrag om maraton, Pink Floyd, Olafur  Eliasson, bokseren Jesper D. Jensen, strik med Lene Randorff, historien om 345 fanger fra kz-lejren Stutthof, der anløb Klintholm havn i 1945, dialog og debataftener, tøndeslagning, pyntning af påskeæg med Farmor og meget meget mere.

Alt dette kan du finde i den nye arrangementsfolder for både børn og voksne. Hent folderen på dit bibliotek eller læs mere om den enkelte aktivitet under "Det sker"

Opstart af nye læsekredse – vil du være med?

Bibliotekets kyndige bibliotekarer giver gode råd til, hvordan man kan tale om en bog og finde interessante vinkler i bøgerne torsdag den 3. februar kl. 19 i salen på Vordingborg Bibliotek.

På aftenen får du vejledning til at starte din egen læsekreds og hvordan biblioteket kan hjælpe med det praktiske angående bøgerne til læsekredsen. Du får desuden en liste med inspiration til bøger, der egner sig til læsekredse. Bøger, der er værd at læse og som man i fællesskab kan få nogle gode snakke om.

Der vil være tid til at danne nye læsekredse - og mulighederne er mange. Er du fx interesseret i klassisk litteratur, fantasy eller en læsekreds kun for mænd, så kom og hør nærmere. En bibliotekar vil deltage som facilitator ved de nye læsekredses første møder, hvis dette ønskes. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. Hent din billet her.

I Guder – teaterforestilling for børn

Det fortællende teater opfører forestillingen ’I Guder’ lørdag den 5. februar kl. 11.00 i salen på Vordingborg Bibliotek for børn fra 5 år.

Kom og oplev Jesper La Cour Andersen iføre sig 11 forskellige roller. Vi bliver ført gennem gudeverdenens intriger og får en oplevelse ud over det sædvanlige.

Du kan opleve den mægtige krigsgud, en kleppert af en hingst, en gnom, Thor, Freja og alle de andre fra Gudernes verden.

Billetter til den fantastiske ’guddommelige’ forestilling kan købes her.