Spring til indhold

Nyt fra biblioteket uge 31

Ugens anmelder, Velkommen tilbage fest på DIT bibliotek, Morgensang i Kulturarkaden.

Ugens Anmelder

Denne uges anmelder er bibliotekar Carina Pabst, der har en forkærlighed for fantasy. Carina anmelder bogen ”Forestillinger om støv” en serie i 2 bind skrevet af Philip Pullman som flere sikkert kender fra serien ”Det gyldne kompas” om pigen Lyra.

I ”Forestillinger om støv” tager Pullman os 10 år tilbage i tiden, da Lyra er spæd. Også dengang, var der stor interesse for hende og der bruges mange kræfter på at passe på hende.

Læs hele Carinas anmeldelse på vores Facebookside ”Vordingborg Bibliotekerne” eller på hjemmesiden www.vorbib.dk.

Velkommen tilbage fest på DIT bibliotek

Vi fejrer, at vi kan vende tilbage til en mere normal hverdag!

Tag familien med når vi holder markedsdag på DIT bibliotek. Her kan du bl.a. købe bøger, købe billetter til efterårets arrangementer - for både børn og voksne – samt høre om Makerspace og Coding Pirates.

Vordingborg Bibliotek mandag 16/8

Møn Bibliotek tirsdag 17/8

Præstø Bibliotek onsdag 18/8

Alle dage kl. 15.30-17.30.

Mek Pek sørger for den musikalske familieunderholdning og det vil også være muligt, at få lavet et ballondyr. Vi byder på kaffe, saftevand og kage og ser frem til at byde jer velkommen tilbage til DIT bibliotek.

Morgensang i Kulturarkaden starter op igen

Så kan du godt begynde at smøre stemmebåndet igen, da vi onsdag den 25. august kl. 9 starter op med morgensang igen. Alle kan deltage og det eneste, der kræves er, at du elsker at synge!

Med Helle på klaver synger vi hovedsagelig sange fra den danske sangskat i en halv times tid, hvorefter vi byder på en kop kaffe/te. En god start på dagen!