Spring til indhold

Nyt fra biblioteket uge 29

Ugens anmelder, foredrag om Camønoen, Sommerbogen

Ugens Anmelder

Denne uges anmelder er bibliotekar Jette Mehlsen. Jette anmelder bogen ”Oplyst” skrevet af Tara Westover.

”Oplyst” foregår i delstaten Idaho – langt ude i nogle øde bjergegne. Hovedpersonen Tara, der er ud af en søskendeflok på 7, vokser bogstavelig talt op som en ”no body”. Hun er skjult for myndighederne og officielt ikke-eksisterende indtil hun er 8 år.

Dette er en erindringsroman og forfatterens debutroman. Tara er i dag 33 år, hun er en stilling som professor i historie på Cambridge Universitet. En stor læseoplevelse. Læs hele Jettes anmeldelse på vores Facebookside ”Vordingborg Bibliotekerne” eller på hjemmesiden www.vorbib.dk.

Du kan stadig nå at købe billetter til foredraget om Camønoen!

Kom til Caminoen på Camønoen! Lyt til "Den evige Pilgrimsvandrer" ude i det fri. Et musikalsk foredrag om Iben Mazanti's pilgrimsvandringer på den spanske Camino og den danske Camino, Hærvejen, krydret med solosange og fællessange fra Højskolesangbogen.

Iben Mazanti og Julie Holmegaard Schade besøger Møn Bibliotek onsdag den 28. juli kl. 15-17 med deres pilgrimsmusikalske foredrag: “Den evige pilgrimsvandrer”. En ærlig historie kombineret med sang og musik fra Højskolesangbogen.

Vi lægger op til et udendørs arrangement i haven på Møn Bibliotek, men trækker indenfor, hvis vejret ikke er med os. Det er muligt allerede nu at sikre sig billet til vores arrangementer - enten på biblioteket eller ved at købe den her www.vbdetsker.dk

Sommerbogen

Hvad skal du lave i din sommerferie? Nu inviterer De Danske Børnebiblioteker endnu engang alle børn mellem 6-15 år til at deltage i Danmarks største læsekonkurrence, Sommerbogen 2021.

Sommerbogen løber i perioden 11. juni til 21. august.

Du deltager i Sommerbogen 2021 ved at læse nogle fede bøger hen over sommeren - og udfylde et udfordringsark, som du afleverer på Vordingborg Bibliotekerne.

Hvad kan man vinde?

Alle børn, der deltager, er med i lodtrækningen om en af de 3 hovedpræmier: Tøm en boghandel på 5 minutter!

Læs mere om sommerbogen