Spring til indhold

Nyt fra biblioteket uge 24

Tilbage på fuldt blus, Ugems anmelder, kunne du tænke dig at blive ugens anmelder?

Bibliotekerne er tilbage på fuldt blus

Allerede mandag den 14. juni tog vi endnu et skridt nærmere normalen på Vordingborg Bibliotekerne.

Helt konkret har det betydet, at du nu fremover må benytte bibliotekerne uden fremvisning af Coronapas og uden brug af mundbind. Man skal dog stadig huske at holde afstand og benytte sprit eller handsker.

Vi vender også tilbage til helt normalt selvbetjente åbningstider. Dvs. at du kan logge dig ind på alle vores afdelinger fra kl. 7-23 alle dage med dit sundhedskort og din pinkode.

Alle afdelinger har åbent for betjening som før nedlukningen – du kan se tiderne her: https://www.vordingborgbibliotekerne.dk/biblioteker

På Vordingborg Bibliotekerne opfordrer vi alle til at vise hensyn og holde afstand.

Ugens Anmelder

Denne uges anmelder er Nina Vestergaard, der er bibliotekar på Vordingborg Bibliotekerne.

Nina anbefaler den smukke og stemningsfulde ”film noir” tegneserie ”Blacksad: et sted i skyggerne” af Juan Diaz Canales.

Den prisvindende tegneserie har siden den udkom imponeret med den fantasifulde fortælling, hvor alle hovedpersoner ”spilles” af dyr. Og hvor plottet er en mordgåde, der skal løses, i bedste Philip Marlowe-stil.

Læs hele Ninas anmeldelse på vores Facebookside ”Vordingborg Bibliotekerne” eller på hjemmesiden www.vorbib.dk.

Har du lyst til at være Ugens Anmelder?

Går du også med en lille anmelder i maven, så kan du give dit besyv med, og blive ”Ugens Anmelder” for Vordingborg Bibliotekerne.

Vi hjælper gerne med inspiration til din anmeldelse, men valget er helt frit for dig, om du vil anmelde en roman, en fagbog, en LP, en koncert osv.

Har du lyst til at høre mere eller melde dig, så kontakt Mette Storm på mail: mems@vordingborg.dk