Spring til indhold

Nyt fra biblioteket uge 22

Ugens anmelder, bogsalg, nyt pointsystem til Filmstriben, nem og hurtig adgang til Quello Concerts.

Ugens anmelder

Denne uges anmelder er Jette Mehlsen, bibliotekar hos Vordingborg Bibliotekerne. Jette har læst og anmelder bogen ”Det du ikke vil vide” skrevet af Birgithe Kosović.

Bogen er først og fremmest en fortælling om at være barn af en fuldkommen utilregnelig far. Forfatteren har sat sig for at undersøge sin fars vrede, og hvad den har gjort ved hendes opvækst. Hvorfor var han så voldsom? Forfatteren giver både kulturelle indblik, menneskelig indsigt og sproglig elegance.

Læs hele Jettes anmeldelse på vores Facebookside ”Vordingborg Bibliotekerne” eller på hjemmesiden www.vorbib.dk.

Bogsalg på Vordingborg Bibliotek

Skån miljøet og medbring din egen pose! Fyld din egen pose 26 kr. Fyld bibliotekets pose 30 kr.

Bogsalget er i foyeren og er tilgængelig i bibliotekets selvbetjente åbningstid. Skynd dig at kigge forbi og gør et kup!

Nyt pointsystem når du bruger filmstriben

Fra 1. juni kører filmstriben med et pointsystem, når man låner film. Fremover vil du have 16 point, som du selv kan fordele på udvalgte film. Se hvordan de fordeles her:

• Film og udvalgte dokumentarer med almindelig spillefilmslængde: 4 point

• Dokumentarfilm over 30 minutter: 3 point

• Kort-, dokumentar- og animationsfilm op til 30 minutter. 2 point

• Kort-, dokumentar- og animationsfilm op til 15 minutter: 1 point

Det betyder, at hvis du fx ønsker at se de korteste animationsfilm kan du se 16 af dem, hvorimod, hvis du vil se spillefilm, kan du se 4 om måneden som hidtil. Du kan nemt følge med i, hvor mange point du skal bruge på en bestemt film og hvor mange point du har tilbage i videoen her filmstriben pointsystem

Nu får du en nem og hurtig adgang til Qello Concerts

Qello Concerts er blevet en del af programmet på eReolen Global, og det giver nye muligheder for, at du nemt kan streame dine favoritter fra verdens største samling af koncertfilm og musikdokumentarer.

Du har adgang via appen Libby, som kan downloades til din mobiltelefon. Du finder Qello Concerts i Libbys menu under punktet extras. Du får her en 7-dages adgangsperiode, der giver dig fuld adgang til indholdet fra Qello Concerts. Når din adgangsperiode udløber, kan du vende tilbage til Libby for at få en ny.

Der er også mulighed for at chromecaste videoerne til dit TV. Klik på cast-ikonet nederst i højre hjørne, når videoen spiller.

Har du brug for hjælp - læs mere her.