Spring til indhold

Nyt fra biblioteket uge 21

Ugens anmelder, koncerter for børn, lukket grundlovsdag den 5. juni.

Ugens anmelder

Denne uges anmelder er igen en af vores egne. Bibliotekar Birgitte Mølgård Hansen har læst bogen ”Pigen fra det store hvide skib” skrevet af Jesper Bugge Kold og Mich Vraa. En aktuel og spændende roman, der fortæller historien om det danske hospitalsskib ’Jutlandia’, der sejlede til Korea i 1951 for at behandle de sårede i krigen.

Som bonusinfo kan vi fortælle, at Vordingborg Bibliotek får besøg af de to forfattere bag bogen om Jutlandia. Mandag den 13. september kl. 19, kan du høre Jesper Bugge Kold og Mich Vraa fortælle om deres samarbejde samt det spændende researcharbejde bag deres bog. Billetter købes på vbdetsker.dk eller på biblioteket.

Læs hele Birgittes anmeldelse på vores Facebookside ”Vordingborg Bibliotekerne” eller på hjemmesiden www.vorbib.dk.

Ulla Abdullas Cocobongoband – koncerter for børn!

Ulla Abdullas Cocobongoband svinger forbi Møn Bibliotek 3/6 kl. 16 samt Bio Bernhard 11/6 kl. 16. Kom og oplev ægte musikglæde sammen med dine børn! Koncerten er målrettet børn i alderen 3-6 år.

Køb billet på vbdetsker.dk eller på biblioteket til den nette pris af 25 kr. Vi følger alle Coronaregler - husk Coronapas!

Vordingborg Bibliotek er lukket for betjening lørdag den 5. juni.

Lørdag den 5. juni holder Vordingborg Bibliotek lukket for betjening. Det selvbetjente bibliotek vil være åben i tidsrummet 8-21.