Spring til indhold

Nyt fra biblioteket uge 2

Lukket til 8. februar - Ugens læser - slet gamle reserveringer - ring til os

Vordingborg Bibliotekerne er indtil videre lukket frem til den 8. februar Dette indebærer blandt andet, at du ikke kan hente materialer, du kan ikke reservere materialer og du kan ikke aflevere materialer.

Der kommer ikke gebyrer på materialer, der skal afleveres i lukkeperioden. Hvis du får en hjemkaldelse, kan du se bort fra den, indtil bibliotekerne er åbne igen.

Du kan forny dine materialer på vores hjemmeside og på app’en ”Biblioteket”.

Vær opmærksom på, at det selvbetjente bibliotek også er lukket.

Borgerservice Møn og Præstø holder åbent for akutte henvendelser. Åbningstiderne vil være som følgende: mandage kl. 12-16 og onsdage kl. 13-17.

Du kan ikke tage ophold på biblioteket. Der kan bestilles tid på www.vordingborg.dk. Foreløbig gælder det frem til den 8. februar 2021.

Læs mere på vores hjemmeside www.vordingborgbibliotekerne.dk eller på vores Facebook-side.

Ugens læser

Ugens læser i uge 2 er forfatter og historiefortæller Marianne Christensen, der anmelder ’Hvad siger sproget?’ af Thomas Kirk. En bog, der ikke er mange ord i, men et hav af ord- og sprogbilleder, der intet mindre har givet Marianne Christensen en oplevelse for livet.

Læs hele Mariannes anmeldelse på enten vores hjemmeside vorbib.dk eller på vores facebook-side.

Kampagnen ’Ugens læser’ fortsætter her i 2021, hvor det i første etape vil være personligheder, der på en eller anden måde bidrager til kulturlivet i Vordingborg Kommune.

Husk at slette dine reserveringer, hvis de ikke er aktuelle mere

Det hedder sig jo, at julen varer lige til påske…. Men, har i gamle reserveringer på fx julebøger, julemad m.m. som I ikke længere har brug for, bedes I venligst slette dem, så vi kan få sat alle julebøgerne på plads i depotet 😊 Dette kan gøres enten ved at logge på vores hjemmeside vorbib.dk, vælg ’min konto’ og derefter ’reserveringer i kø’ eller brug app’en ’Biblioteket’, vælg ’min side’ og derefter ’reserveringer’.

Det vil være en stor hjælp for os alle på biblioteket, da vi hurtigst muligt kan få ryddet op og komme i gang med at sætte alle de nye bøger frem til jer, når vi igen får lov til at åbne op.

Nu kan I ringe til os - bibliotekets telefon er åben alle ugens hverdage

Mandag - fredag vil vores telefon være åben i tidsrummet 11-14, hvor det vil være muligt at komme i kontakt med en bibliotekar, som vil hjælpe dig med inspiration og vejledning

Har du brug for inspiration til et godt elektronisk tidsskrift, en god e-bog eller spændende lydbog, så er der hjælp at hente. Du kan finde os på telefon: 55 36 38 01 kl. 11-14 mandag - fredag.

Er du studerende eller forsker kan du undtagelsesvis låne materialer fra Vordingborg Biblioteks egen samling, med afhentning efter aftale tirsdage og torsdage kl. 11-14. Og derudover kan vi vejlede i brugen af de tusindvis af faglige elektroniske artikler, tidsskrifter og andet godt, som du har adgang til via Vordingborg Bibliotekerne.