Spring til indhold

Nyt fra biblioteket uge 19

Ugens anmelder - Danske Digterruter- IT-cafe Møn lukker 19/5 - Brevafstemning lørdage.

Ugens anmelder

Ugens anmelder er bibliotekar Jette Mehlsen Det er bogen Der hvor du ikke vil hen af Astrid Saalbach, som Jette har valgt at anmelde denne uge.

I 1989 arvede Astrid Saalbach en pose med gamle breve og avisudklip fra sin mormor. Først 30 år senere læste hun dem. Brevene fortalte en skæbnesvanger historie om mormoren og mormorens moster.

Denne roman er inspireret af disse breve og disse 2 kvinders skæbner - Man kan sige, at denne roman er forfatterens bud på kvindernes danmarkshistorie.

Jette er bibliotekar på Vordingborg Bibliotekerne og du kan læse hele hendes anmeldelse her eller på vores Facebookside ’Vordingborg Bibliotekerne’.

Tag på tur med de Danske Digterruter Oplev den danske natur gennem litteraturen.

Gå på opdagelse i naturen og fordyb dig i mødet med Danmarks store fortællere.

14 digterruter er åbne – flere er på vej. På danskedigterruter.dk  finder du inspiration til vandreture i digternes fodspor over hele landet.

Danske Digterruter inviterer danskerne ud i naturen for at sanse, læse og opleve danske digtere på nye måder. Læs mere om de spændende Digterruter her.

It-café lukket på Møn Bibliotek

Torsdag den 19. maj holder it-caféen på Møn Bibliotek lukket på grund af personalemøde. Vi henviser til it-caféen på Præstø Bibliotek tirsdag den 17. maj kl. 10-12 og it-caféen på Vordingborg Bibliotek torsdag den 19. maj kl. 11-13.

Det er muligt at brevstemme på udvalgte lørdage på Møn- og Præstø Bibliotek & Borgerservice

Bibliotek-Borgerservice Møn samt Bibliotek-Borgerservice Præstø holder ekstraordinært åben kun for brevstemmer lørdag den 14. maj kl. 10-12, lørdag den 21. maj kl. 10-12, fredag den 27. maj kl. 10-13 samt lørdag den 28. maj kl. 10-12.

Det er også muligt at brevstemme i hverdagen, hvor der er følgende åbningstider.

Mandag – Onsdag 12-16

Torsdag 12-17

Fredag 10-13