Spring til indhold

Nyt fra biblioteket uge 15

Ugens anmelder - Ulla Abdullas cocobongoband - Børneteater - Bogbyttedag på Møn Bibliotek.

Ugens anmelder

Nina anmelder Kupe nr. 6 af Rosa Liksom

Rosa Liksom har skrevet en lille perle af en bog, der ved første gennemlæsning måske ikke gør så meget ud af sig ... men som ved eftertanke er langt mere end de 206 sider om turen med Den Transsibiriske jernbane beskrives på.

Modsætningerne mødes - den storskrydende og brovtende minearbejder Vadim med masser af vodka i årene - sådan ca. 6 liter om dagen og den stilfærdige arkæologistuderende Julia, der har efterladt sin russiske kæreste Irina i Moskva.

Bernhard Bio viser i uge 15 filmatiseringen af bogen, hvor du som biografgænger kan se en spændende, rørende og overbevisende genfortolkning af romanen. Filmen kan varmt anbefales.

Nina er bibliotekar på Vordingborg Bibliotekerne og du kan læse hele hendes anmeldelse her eller på vores Facebookside ’Vordingborg Bibliotekerne’.

Ulla Abdullas Cocobongoband på Møn Bibliotek fredag 22. april kl. 16

Kom til Kulturkuffertkoncert for børn fra 2-5 år i salen på Møn Bibliotek. Gå ikke glip af koncerten med Ulla Abdullas Cocobongoband. De spiller fantastisk børnemusik, der gør det svært at sidde stille! Så kom og oplev bandet, der spiller glad musik i mange genrer, som både børn og voksne kan lide. Tag fantasien i hånden og rejs sammen med Cocobongoband til landet, hvor de skønneste rytmer og melodier findes.

Billetter købes her.

Børneteater ’Guavajagten’ i KulturArkaden 23. april. Kl. 11

Børneteatret Fortællekunsten opfører den imponerende forestilling Guavajagten for børn fra 6-11 år på Vordingborg Bibliotek.

Gaven fra min mor var en kattekilling - og gaven fra min far var meget lang og pakket ind i sølvpapir. Det var et jagtgevær, og det betød, at jeg fra nu af skulle skyde min egen mad. Nu var jeg voksen. Min far forklarede mig, hvordan man går på jagt. Ja, det var starten på min 7-års fødselsdag - og starten på et vildt eventyr.

Tag med på Guavajagt i hæsblæsende fart og høj latter. Billetter købes her.

Bogbyttedag på Møn Bibliotek lørdag 23. april kl. 10-16

BYT BYT BYT - Så er det atter blevet tid til at bytte bøger, når Møn Bibliotek slår dørene op til forårets bogbytteri.

Det betyder, at du kan komme og lægge bøger, cd'er, blade, spil, puslespil og lignende på vores "bogbytteborde", hvis du vil forære dem væk. Du er også meget velkommen til at tage de ting på bordene, du synes er spændende med hjem; du behøver ikke at aflevere noget for at tage noget.

Vi glæder os til at se dig 😊