Spring til indhold

Nyt fra biblioteket uge 11

Ugens anmelder - aflevering af materialer - stem til Læsernes Bogpris 2021 - online litteraturarrangementer

Ugens anmelder

Ugens anmelder i uge 11 er Jette Mehlsen, en af vores egne bibliotekarer på Vordingborg Bibliotekerne.

Jette har valgt at anmelde bogen ”Kort” af Helle Bertram, der består af 10 små historier, der kredser om livet i provinsen. Hver historie kører som en film og er på præcis 800 ord.

Læs hele Jettes anmeldelse på vores hjemmeside vorbib.dk eller på vores facebook-side.

Aflevering af materialer er en stor succes!

Fra torsdag den 11. marts blev det igen muligt at aflevere de lånte materialer på biblioteket. Og vi må sige, at det har vores lånere taget til sig!

Siden den 11. marts er der sammenlagt afleveret tæt på 4000 materialer på vores filialer som vi var så glade for at få tilbage 😊 Det betyder nemlig, at bøgerne hurtigt kan komme videre til de næste lånere, der venter på dem.

På grund af den store interesse for aflevering, kan der opstå kø udenfor. Det kan stadig være lidt køligt, så husk at tage varmt tøj på, når du skal på biblioteket – det kan være, der er lidt ventetid, før det bliver din tur.

Det er selvfølgelig stadig muligt at komme og hente ens reservationer.

Stem på en af de nominerede til Læsernes bogpris 2021

Afstemningsperioden er i fuld gang og du kan indtil den 4. april nå at stemme på en af de 10 nominerede forfattere til Læsernes Bogpris 2021.

Du kan se alle de nominerede samt afgive din stemme her https://www.laesernesbogpris.dk/.

Læsernes Bogpris uddeles af Danmarks Biblioteksforening sammen med de danske folkebiblioteker, Litteratursiden og Ordkraft og eReolen.

Online litteraturarrangementer

Da vi i øjeblikket ikke kan afholde fysiske arrangementer, er der heldigvis mange gode virtuelle litteraturarrangementer. Jeg vil blandt andet henvise jer til litteratursiden, der løbende opdaterer en liste over live litteraturarrangementer, som man kan streame hjemme fra sofaen.

Du kan finde listen her litteraturarrangementer. Her har du muligheden for at møde mange forskellige forfattere og høre dem fortælle om deres seneste værker.