Spring til indhold

Nye adresser for test og vaccination

Både PCR-test og vaccinationer flyttes om få dage til nye adresser. Og alle steder bliver der Drop in.

Region Sjælland flytter nu både PCR-test og vaccinationer til nye adresser i Vordingborg og Stege.

Fra mandag den 30. august vil både PCR-test og vaccination i Vordingborg by finde sted på Færgegårdsvej 114 D og ikke mere i DGI-huset. Tiderne for test bibeholdes. Det betyder, at man kan blive PCR-testet mandag, onsdag og torsdag kl. 8-18, mens man kan blive vaccineret tirsdage kl. 15.50-21.30.

For både PCR-test og vaccination er der Drop In, hvilket betyder, at man ikke behøves at bestille tid på forhånd.

I Stege flyttes PCR-test og vaccination den 31. august fra Mønshallerne til Katedralvej 26. Her vil der være åbent for vaccination onsdage kl. 9 – 14.30 og som noget nyt indføres der også her Drop In, så man både kan blive testet og vaccineret uden tidsbestilling. PCR-test er fortsat tirsdage og fredage kl. 8-18.

I Præstø vaccineres der mandage i tidsrummet 8.30 – 14.30 i Multicenterets mødelokaler på Rosagervej 37. Her bliver det også med Drop in fra mandag den 30. august.

Kvik-test kun i Præstø

Fremover er det den mere sikre PCR-test, som bliver den bærende test. Ved udgangen af august forsvinder Kvik-test således både fra Stege og Vordingborg, hvorefter det kun er i Præstø, at der vil blive foretaget kviktest. Det foregår i dag i hallen på Præstø Skole, Skolevej 15, men flytter fra og med onsdag den 1. september til Ny Esbjergvej 23, 4720 Præstø, hvor de nuværende tider alle ugens dage kl. 9-19 bibeholdes.

Se mere på vordingborg.dks forside under ”her kan du blive testet”