Spring til indhold

Ny park i Damme-Askeby indvies

Kom til indvielse fredag den 3. december kl. 11.30

Den lille ny park foran skolen, hallen og byparken i Damme-Askeby er klar til indvielse den 3. december 2021.

Parken er en del af områdefornyelsen af Damme-Askeby, og Fanefjord Sparekasses Fond har doneret pengene til projektet. Parken er designet af landskabsarkitektfirmaet Lassen Landskab med input fra skolens elever, og udført af entreprenørfirmaet MSE Entreprise A/S.

Parken er inddelt i tre områder med en unik bænk i midten, og forskellige muligheder for at bevæge sig, studere naturen og slappe af.

Lassen Landskab har i samarbejde med virksomheden Urban Elements ApS udviklet og produceret en helt enestående bænk, der repræsenterer FNs verdensmål.

Et gennemgående tema i parken er biodiversitet, der sammen med resten af parken, kan inddrages aktivt i undervisningen. Her er blandt andet mulighed for at eleverne kan bygge, opsætte fuglekasser og insekthoteller, samt undersøge hvilke blomster og insekter der er i blomsterengen og den forvitrede træstamme.

Projektet er realiseret gennem et samarbejde mellem Fanefjord Sparekasses Fond, Møn skole Afdeling Fanefjord og Afdelingen for Trafik og Ejendomme, Vordingborg Kommune.

Der er indvielse af parken fredag den 3. december kl. 11.30 på adressen Fanefjordsgade 141, 4792 Askeby