Spring til indhold

Nu kan du indstille til årets Idrætspriser

Indstil til årets Idrætspriser og hædring af mesterskaber 2021.

DGI-Huset lægger hus til, når idrætsfolk i Vordingborg Kommune fejres ved en stor fest 5. maj 2022. I samarbejde med Vordingborg Idrætsråd, Møns Bank, Øernes Revision og SuperBrugsen Lendemark uddeles en række idrætspriser for i alt 60.000 kr.

Aftenen vil være krydret med musikalsk samt sportslig underholdning. Deadline for indstillinger er 11. april. Indstillinger skal sendes til Vordingborg Idrætsråd på mailadressen: info@vordingborgidrætsråd.dk.

De enkelte priser er:

Årets Idrætsforening

Uddeles til to idrætsforeninger eller en idrætsafdeling i en flerstrenget forening, der har gjort et ekstraordinært stykke foreningsarbejde i 2021 til gavn for en forening og dens medlemmer. Modtagerne er foreninger/idrætsafdelinger, som arbejder fremadrettet for sine medlemmer og sørger for, at der er trivsel og sammenhold i foreningen. Hovedprisen er på 15.000 kr. og Runner-up modtager 10.000 kr.

Årets idrætsleder

Prisen til årets idrætsleder er på 5000 kr. og tildeles en idrætsleder, der gennem en årrække har ydet en særlig frivillig og egennyttig indsats som leder i en af Vordingborg Kommunes idrætsforeninger. Modtageren er prototypen på en foreningsleder, der har fokus på hele forenings ve og vel. Det er ikke et krav, at modtageren stadig er aktiv.

Årets Idrætstalent

Årets idrætstalent” er en person eller et hold, der har ydet en ekstraordinær præstation eller en indsats ud over det sædvanlige i 2021. Modtageren profilerer sin aktivitet og har et potentiale, der kan videreudvikles. Modtageren skal være medlem af en forening i Vordingborg Kommune eller bosiddende i Vordingborg Kommune. Hovedprisen er på 15.000 kr. og derudover uddeles der 10.000 kr. til Runner-up.

Årets Skulderklap

Denne pris gives til en person, et hold eller en forening, der har gjort noget særligt for kammeratskabet, omsorg, sammenholdet og kampgejsten i en af Vordingborg Kommunes Idrætsforeninger. Man kan også have ydet en særlig og overraskende indsats for at få idrætten tilbage på sporet efter Corona-tiden. Prisen er på 5.000 kr. og er udenfor indstilling, idet det er dommerpanelet, der udvælger vinderen.

Hædring af mestre

Igen i år hylder Vordingborg Kommune også alle, der har vundet et Danmarksmesterskab eller vundet guld, sølv eller bronze ved DM, EM eller VM i 2021.

Mesterskabet skal være opnået i en forening hjemmehørende i Vordingborg Kommune eller af en atlet, der er bosiddende i kommunen.

Du kan læse mere om kravene på wwww.vordingborg.dk

Og så til fest!

Selve idrætsfesten afvikles den 5. maj, og der vil være mulighed for spisning fra kl. 17:30- Prisen er 175. kr. for en buffet bestående af flere slags kød, kartofler og salater inkl. drikkevarer. Spisningen er med til at skabe en festlig ramme om hædringen af atleter og prismodtagere og kan ses som en god aflønning af de frivillige kræfter rundt omkring i foreningerne. Spisebilletter kan bestilles via Møns Bank her: www.moensbank.dk/sport