Spring til indhold

Nominer ”Årets Frivillig” og ”Årets Lokalsamfund”.

Du kan nominere frem til den 16. august.

Efter at coronaen gjorde, at ”Frivillig Fredag” måtte aflyses i 2020, så er Styregruppen for Frivillighed og Nærdemokrati i år klar til, at fejre de frivillige og deres store indsats fredag den 24. september. Og i år har styregruppen besluttet, at der skal uddeleles to priser. En til ”Årets Frivillig” og en til ”Årets Lokalsamfund”.

”Vi glæder os til igen at kunne fejre de frivillige. Er der, der har fortjent at blive fejret, så er det dem,” siger formand for Styregruppen for Frivillighed og Nærdemokrati. Brit Skovgaard.

Årets Frivillig er en kåring af en frivillig person eller en gruppe af frivillige i Vordingborg Kommune, der gør en stor forskel i et lokalområde eller på tværs i hele kommunen. Det kan fx være, at de igangsætter nye initiativer, viser vejen med overskud og engagement, har gå-på-modet til at føre en ny idé ud i livet eller gør det frivillige arbejde aktuelt og nærværende

”Når vi i år også uddeler en pris til årets lokalsamfund, så er det fordi, at et velfungerende lokalsamfund med et stærkt fællesskab er så afgørende for at mange føler, at de bor et godt sted. Og vi ved,, at der i mange af vores lokalsamfund gøres et stort stykke arbejde for at styrke fællesskabsfølelsen,” siger Brit Skovgaard.

Indtil den 16. august kan du kan være med til at nominere, hvem der skal være ”Årets Frivillig 2021” og ”Årets Lokalsamfund 2021”. Det gør du på vordingborg.dk/frivillig.

Det endelige program for ”Frivillig Fredag” er ikke fastlagt endnu, men det står fast, at det bliver en dag med underholdning, workshops, festmiddag og ikke mindst hyggeligt samvær.

Arrangementet afholdes i Mønshallerne i Stege.

Tid, sted og program følger senere.