Spring til indhold

Mød din byggesagsbehandler og spildevandsmedarbejder

Mød dem i Stege og i Vordingborg.

Når man bygger nyt, kræver det som regel en godkendelse fra kommunen, inden man går i gang. Men nye byggeregler og krav om digitale ansøgninger betyder, at det ikke altid er lige nemt at gennemskue, hvordan man skal udfylde og indsende sin byggeansøgning.

Derfor rykker Vordingborg kommunes byggesagsbehandlere og spildevandsmedarbejdere nu ud af kontorerne i Langebæk og ud til Præstø, Stege og Vordingborg for at tilbyde hjælp og rådgivning til de borgere, som går rundt med byggedrømme og skal til at ansøge om byggetilladelse. Her kan man få en indledende dialog, inden man planlægger sit byggeprojekt. Man kan også få hjælp til at bruge den digitale ansøgningsportal Byg og Miljø eller få svar på generelle spørgsmål om, hvordan Vordingborg Kommune vurderer og behandler byggeansøgningerne.

Man skal huske at medbringe sit nemID, hvis man gerne vil have hjælp til at udarbejde en ansøgning i Byg og Miljø, mens man sidder sammen med byggesagsbehandleren.

”Mød din byggesagsbehandler og spildevandsmedarbejder” finder sted på torsdage:

Der blev lagt ud i Præstø den 24. marts, derudover kan man møde dem den 31.marts kl.13-17 på Stege Bibliotek og den 7.april kl.13-17 i Vordingborg Job- og Borgerservice.